Gökhan Yavuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Gökhan Yavuz Biyografisi
2019 yılında “Hercai” adlı dizide Rıza Demir karakterini canlandırdı.
Gökhan Yavuz, 25 Ekim 1978 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. TÜRVAK (Türker İnanoğlu Vakfı) Sinema TV Oyunculuk mezunudur. Gökhan Yavuz, 1.83 boyunda ve 85 kilodur.
Gökhan Yavuz, 2004 yılında “Yabancı Damat” dizisinde henüz öğrenciyken Erler Film’in dikkatini çekmiş, yine Erler Film imzalı “Ölümüne Sevdalar” dizisinde Cüneyt Arkın, Emre Kınay, Ece Uslu, Nihat Nikerel ve Savaş Dinçel gibi önemli isimlerin bulunduğu ana kadroda yer almıştır.
Tiyatro deneyimleri de olan Gökhan Yavuz, “Görev” ve “Son Tatil” sinema filmlerinde başrollerde yer almış, birbirinden farklı rollerin üstesinden başarıyla gelmiştir.
Aynı zamanda şair ve yazar olan çok yönlü oyuncu Gökhan Yavuz, 2007 yılında “Hainler Günü” adlı bir şiir albümü de yayınlamıştır.
Ekranların aranılan yüzüyken oyunculuğa ara veren Gökhan Yavuz’un aynı zamanda yaşamında başarılı bir spor hayatı vardır. Birçok oyuncuya dövüş ve aksiyon sahnelerinde koçluk, yapım şirketlerine danışmanlık yapmıştır.
2019 yılında yönetmenliğini Cem Karcı ve Benal Tairi‘nin yaptığı ve başrollerinde Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Oya Unustası gibi oyuncuların oynadığı “Hercai” adlı dizide Rıza Demir karakterini canlandırdı.
“Hercai” adlı dizinin tatile girmesiyle birlikte kendini sahile değil stüdyoya atan Gökhan Yavuz, Son Kurşun adlı parçasını digital platformlarda paylaştı.
Filmleri ve Dizileri : 2019 – Hercai (Rıza Demir) (Tv Dizisi) 2018 – Son Tatil (Salih) (Sinema Filmi) 2013 – Görev (Usta) (Sinema Filmi) 2010 – Off Karadeniz (Otel Gosteren Genç) (Sinema Filmi) 2009 – Abimm (Sinema Filmi) 2006 – Ya Tutarsa(Kısa Film) 2005 – Ölümüne Sevdalar (Tv Dizisi) 2004 – Yabancı Damat (Tv Dizisi)
Gökhan Yavuz – Aşkımız Kendine Bir Kurban İster Şarkı Sözü
Yüreğim dışarda kaldı çıkmazda Sana soruyorum nasıl çıkayım Beden, öyle kolay candan bıkmazdı Silahta son kurşun kime sıkayım
Aşkımız kendine kurban ister Haydi şu kurşuna bir adres göster Sanma ki vicdanım ateşi kes der Söyle son kurşunu kime sıkayım
Beni terk edipte giden sana mı Sensiz boynu bükük kalan bana mı Bizi ayrı koyan insanlara mı Kalan son kurşunu kime sıkayım
Farketmez,sana, bana,kadere Son verelim artık, bitmez kedere Haydi, söylesene bu derbedere Bir tek kurşun kaldı, kime sıkayım
Aşkımız kendine bir kurban ister Haydi ,şu kurşuna bir adres göster Sanma ki vicdanım ateşi kes der Söyle son kurşunu kime sıkayım
Düşsün şafaklara acı bir salâ Cezaysa razıyım, belaysa bela Adalet yerini bulsun, ELVEDA Söyle son kurşunu kime sıkayım
Şu halimi görse beter Ölüm insanın gözünde bu kadar mı tüter Gözümü kırpmam,sık desen yeter Bir tek kurşun kaldı,kime sıkayım
Takvimlerin alayı hesap gününde Al işte,ne var ne yok önünde Onursuza mükâfattır ölüm de Bu kurşunu hangimize sıkayım
Dar geliyor bana yer gök dar bu gün Duyulacak acı haber var bugün Hedefine nefes almak ar bugün Söyle son kurşunu kime sıkayım Söyle son kurşunu kime sıkayım
Aşkımız kendine bir kurban ister Haydi, şu kurşuna bir adres göster Sanma ki vicdanım ateşi kes der Silahta son kurşun kime sıkayım