AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gokhan Turkmen Bugunum Sensiz Gecti 2009

haberci

Yeni Üye
Cok beğenerek dinlediğim bir şarkıcı Gokhan Turkmen ve işte onun harika yepyeni şarkısıimagesgokhanturkmenbugunumsensizgecti5adaea170cc74gif
imagesgokhanturkmenbugunumsensizgecti5adaea1818ad5
Bugunum Sensiz Gecti
Bu gunum sensiz gecti
Cehennemde bir asırdı sanki
Gozlerim iflas etti
Cığrından cıktı gozyaşlarım
Hani herşeyindim bensiz sen yoktun
Ayrılmazdık ya
Gul dudaklım sihir gozlum don
Hani herşeyindim sensiz ben yoktum
Ayrılmazdık ya
Karabulutları sensizliğin
Cakıyorr ustume yavaş yavaş
Ciceğimin renkleri bir bir soluyor
Sensiz gunlerde pembeler nerde
Ayrılmazdık ya
Ayrılmazdık ya
Yanarım ben sensizliğime
Doyamam senin sevgine
Bağlarım kopar ucarım gokyuzune
Umutlar gelip gecer
Mutluluklar bir an soner
Sensizlik canım olumden beter
Ayrılmazdık ya
Ayrılmazdık ya

Gökhan Türkmen'in "Bugünüm Sensiz Geçti" şarkısının sözleri oldukça dokunaklı ve duygusal bir içeriğe sahip. Şarkıda, sensiz geçen günlerin acısı, özlem ve hüznü oldukça etkileyici bir şekilde anlatılmış. Şarkının her dizesinde kaybolmuş bir aşkın yansımaları hissediliyor.

Sözlerde yer alan "Bu günüm sensiz geçti, cehennemde bir asırdı sanki" ifadesiyle, yalnızlık ve ayrılığın nasıl acı verici bir durum olduğu vurgulanmış. "Gözlerim iflas etti, cığrından çıktı yaşlarım" dizelerinde ise içsel bir yıkım ve hüsran anlatılmış.

Aşkın ve mutluluğun kaybolmasıyla dünyanın gri tonlara büründüğü, çiçeklerin solmaya başladığı gibi imgeler kullanılarak duyguların derinliği ve etkisi dinleyiciye hissettirilmiş. Şarkının nakarat kısmında ise aşkın ve umudun özlemi ve hüznü vurgulanarak duygu yüklü bir ifadeye sahip.

Gökhan Türkmen'in sesi ve yorumuyla da şarkıya duygusal bir derinlik kazandırmış. Şarkının melodisi, sözleri ve duygusal yapısıyla dinleyicilere derin duygular yaşatabilecek güçte bir yapıya sahip. Emeğinize sağlık, harika bir şarkı tercihi!