AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gökhan Tepe Kimdir, Resimleri

haberci

Yeni Üye
8 Şubat 1978, Kartal, İstanbul,doğumlu olan Gökhan Yokuş, ilkokulu Yeşilyurt Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulu'nda okudu İlkokuldan daha sonra müziğe olan yeteneğinin görülmesi üstüne 1988 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müzikisi Devlet Konservatuvarı'na girdi
1996 yılında prodüktörlüğünü İskender Ulus'un yaptığı Çöz Beniadlı albümünü çıkardı Bu albümde yer alan Dönmem, Aşk Belası, Zorlama Kazançve Çöl Çiçeğiadlı parçalarına klip çekti Arkasında 1999 yılında ikinci albümü Canözümpiyasaya çıktı Selim Çaldıran ve Cenk Eroğlu'nun yaptığı albümde, albüme ismini veren Canözümadlı parça ile çıkış yaptı Bu albümden kliplenen bir diğer şarkı da Sevmeler Yasaklanmış Banaisimli şarkı oldu
2002 yılına gelindiğinde Olur Ya Keder Ola Ki De Aşkadlı albümü müzikseverlerle buluştu Yeniden bu albümde bulunan Annemve Tanrım Affeder Mi?kısa sürede listelerde üstteki sıralara tırmandı Bu albümde aynı zamanda söz ve müziği sanatçıya ait birçok parça bulunuyordu
*

Gökhan Yokuş'un doğum tarihi 8 Şubat 1978 ve İstanbul'un Kartal ilçesinde doğmuştur. İlkokulu Yeşilyurt Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulu'nda okumuştur. Müziğe olan yeteneğinin fark edilmesi üzerine 1988 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müzikisi Devlet Konservatuvarı'na girmiştir.

1996 yılında İskender Ulus'un prodüktörlüğünü yaptığı "Çöz Beni" adlı albümü çıkarmıştır. Bu albümde "Dönmem", "Aşk Belası", "Zorlama Kazanç" ve "Çöl Çiçeği" adlı şarkılara klip çekmiştir. Ardından 1999 yılında ikinci albümü "Canım" piyasaya çıkmıştır. Bu albümde Selim Çaldıran ve Cenk Eroğlu'nun yapımını üstlendiği albüme ismini veren "Canım" şarkısıyla çıkış yapmıştır. Albümden kliplenen diğer bir şarkı ise "Sevmeler Yasaklanmış Bana" isimli parçadır.

2002 yılında "Olur Ya" ve "Keder Ola Ki De Aşk" adlı albümü müzikseverlerle buluşmuştur. Bu albümde yer alan "Annem" ve "Tanrım Affeder Mi?" gibi şarkılar kısa sürede listelerde üst sıralara yükselmiştir. Aynı zamanda bu albümde sanatçıya ait söz ve müziği olan birçok parça da bulunmaktadır.

Geri