AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gokhan Ozen Unuturum şarkısı

haberci

Yeni Üye
2019 Gokhan Ozen Unuturum
Gokhan Ozen Unuturum şarkı sozu
Gokhan Ozen Unuturum 2019
Sonu acı ile keder oluyor
Beni ele gune rezil ediyor
Aşk yureksiz yaşanmıyor
Dedim anlamadın
Nasıl inim inim inletiyor
İnadına ters koşe
Aşk bizimle kafa buluyor
Nedir anlamadım
Aman bu dertli bu dunya
Canıma yetmedi mi?
Kader sana borcum bitmedi mi?
Unuturum bu aşk bende duramaz
Unuturum resimlerde solamaz
Unuturum bir tek izin kalmaz
Seni bende kimse bulamaz
Kader sana borcum bitmedi mi?
Unuturum bu ask bende duramaz
Unuturum resimlerde solamaz
Unuturum bir tek izin kalmaz
Ve seni bende kimse bulamaz

"Gökhan Özen - Unuturum" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkıda Gökhan Özen'in aşk acısını ve unutma sürecini anlatıyor. Şarkıda geçen duyguları ve sözleri detaylıca anlatayım:

Şarkının başında, acı ve kederle sonlanan bir ilişkinin etkisinden bahsediliyor. Anlatıcı, aşkın yüreksiz yaşanamayacağına ve karşı tarafın anlamakta zorlandığına dair şikayetlerde bulunuyor. İnatlaşmalar, ters köşelere gitmeler ve kafa bulmalar da ilişkinin zorluğunu vurguluyor. Hayatın dert dolu olduğu belirtilerek, yaşanan acıların cana yetip yetmediği ve kader borcunun hala bitmediği sorgulanıyor.

Şarkının nakarat kısmında ise anlatıcı, yaşanan aşkı unutacağını ve artık o aşkın onda yer edinemeyeceğini belirtiyor. Resimlerde solmayacağına, tek bir izin bile kalmayacağına vurgu yaparak, eski sevgilisinin onda bıraktığı etkinin sıfırlanacağını ifade ediyor. Ayrıca, başka kimsenin onda aynı yeri dolduramayacağını dile getiriyor.

Şarkının son kısmında ise kader borcumun hala bitmediği, ancak sevgiliyi unutma sürecinin devam ettiği vurgulanıyor. Yine unutma ve kimsenin onda yer edinemeyeceği teması işleniyor.

Bu şarkı, aşk acısı çekenlerin duygularını ve unutma sürecini yaşayanların hislerini anlamak için etkileyici bir örnek olabilir. Gökhan Özen'in derin duygularla işlediği şarkılarıyla dinleyicilerine dokunmaya devam ettiği görülüyor. Dinlemeye devam ederseniz, belki size de ilham verecek ya da duygularınıza tercüman olacak başka şarkılar keşfedebilirsiniz.