AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gokhan Ozen Sen Beni Unut şarkısı

haberci

Yeni Üye
2019 Gokhan Ozen Sen Beni Unut
Gokhan Ozen Sen Beni Unut şarkı sozu
Gokhan Ozen Sen Beni Unut 2019
Mademki kalmadın bende bir umut
Bu elden gideyim sen beni unut
Tesaduf olurda karşılarsak
Tesaduf olurda karşılarsak
Yabancı durayım sen beni unut
Kalbinden kalbime koz bırakmadan
Ardından denecek soz bırakmadan
Maziden bir parca iz bırakmadan
Ben toprak olayım sen beni unut
Sen beni unut
Varsız da sensizlik kaderim olsun
Yıkılsın bu dunya yerle bir olsun
Dilersen ecelim elinden olsun
Kalbinden kalbime koz bırakmadan
Ardından denecek soz bırakmadan
Maziden bir parca iz bırakmadan
Sen beni unut

"Gökhan Özen - Sen Beni Unut" şarkısının sözleri ile ilgili paylaşımda bulunduğunuz için teşekkür ederim. Bu şarkı duygusal bir hava taşıyor ve bir aşkın sona erme sürecini anlatıyor. Şarkının sözleri, kaybetme ve unutulma duygularını işliyor.

Şarkının sözlerinde aşkın sona ermesi, umutsuzluk ve unutulma temaları ön planda. Aşkın bittiği noktada bir umut aranırken, unutulma ve yabancılaşma duyguları da öne çıkıyor. Şarkıda, aşkın sona erdiği gibi kendini tamamen unutturmak isteme dileği dile getiriliyor.

Şarkının nakarat kısmında ise "Sen beni unut, ben toprak olayım sen beni unut" sözleriyle birlikte, aşkın sonlanmasıyla birlikte unutulma ve yok olma isteği öne çıkıyor. Şarkının genelinde yer alan melankolik ve hüzünlü ton, dinleyicilerin duygularına dokunmayı amaçlıyor.

Gökhan Özen'in yorumuyla bu şarkının duygusal yükü daha da güçleniyor. Kendine özgü ses tonu ve yorumuyla dinleyicilere dokunan bir performans sergiliyor. Şarkının sözlerindeki hüzün ve acıyı hissederek dinleyenlerin duygusal bir yolculuğa çıkmasını sağlıyor.

Bu şarkı, aşkın sona ermesinin getirdiği acıyı, umutsuzluğu ve unutulma isteğini derin duygularla aktaran etkileyici bir eser olarak öne çıkıyor. Dinlediğiniz için teşekkür ederim.