AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gokhan Ozen Gulumse Aşkım şarkısı

haberci

Yeni Üye
2019 Gokhan Ozen Gulumse Aşkım
Gokhan Ozen Gulumse Aşkım şarkı sozu
Gokhan Ozen Gulumse Aşkım 2019
Bu guneş bu dalgalar
Bu sahil ve aşıklar icinde
Yalnız bir kalp var
Yaz gelmiş ısınmışız
Acılmış sacılmışız
Yaz gununde
Kara kışa donen var
Tamda şimdi araman gerek
Ne var ne yok anlatman gerek
Sen demek can demek hayat Nefes demek
Tamda şimdi araman gerek
Ne haldeyim anlaman gerek
Sen demek can demek hayat demek
Ah Aşığınım
Şu guneş şahidim dolunay sırdaşım
Ah Aşığınım
Bir omur benim icin gulumse aşkım
Ah Aşığınım
Şu deniz şahidim yakamozlar sırdaşım
Ah Aşığınım
Sen bir omur benim icin gulumse
Gulumse Aşkım
Sevmeyi sen oğrettin
Sevilmeyi kez oyle
Unutmayı oğretmedin bana
Sensizliği de sevdim
Sen vardın icinde
Ama hayalin yetmiyor cana
Tam da şimdi araman gerek

"Gülümse Aşkım" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkı Gökhan Özen'e ait güzel bir şarkıdır. Sözleri duygusal ve aşk dolu bir anlatıma sahiptir. Şarkının sözlerinde aşkın güzellikleri ve zorlukları anlatılmıştır. Şarkıda yaz mevsiminin sıcaklığı, deniz kenarındaki romantik atmosfer ve aşıkların duyguları anlatılmaktadır.

Aşkın içinde sevgiyi, özlemi ve hüznü barındıran bu şarkı, dinleyenlere duygusal bir yolculuk yaşatmaktadır. Gökhan Özen'in güçlü sesi ve duygusal yorumuyla bu şarkı dinleyicilere derin duygular yaşatmaktadır.

Aşkın, sevginin, özlemin ve hüznün ön plana çıktığı şarkıların, dinleyiciler üzerinde büyük etkileri olabilmektedir. "Gülümse Aşkım" şarkısı da bu duyguları dinleyenlerle paylaşan etkileyici bir eserdir. Şarkının melodisi ve sözleriyle dinleyenlerde derin duygular uyandırması mümkündür.

Aşkın anlamını ve gücünü vurgulayan "Gülümse Aşkım" şarkısı, Gökhan Özen'in sesiyle dinleyenleri etkilemeye devam etmektedir. Aşkın, sevginin ve duyguların derinliklerine inen şarkı sözleri, dinleyicilere kendilerini ifade etme ve duygularını paylaşma imkanı sunmaktadır.