AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gokhan Ozen Aşk Yorgunu Şarkısı 2010

haberci

Yeni Üye
2019 Gokhan Ozen Aşk Yorgunu
Gokhan Ozen Aşk Yorgunu şarkı sozu
Gokhan Ozen Aşk Yorgunu 2019
Paramparca bak kalbim
Gelmişim gecmişim her parcası ayrı yerde
Bıraktığın izleri silmişim silmemişim
Butun bunlardan sanane
Adil değil bak hayat hic birimize
Payıma duşen onca yara bere
Biraz huzur bi tebessum olamadık ya biz bize
Eyvah eyvah
Yalan olup gidiyormuşsun
Beni ne cok seviyormuşsun
Sende benim gibi biraz aşk yorgunuymuşsun
Masalmışsın meğer bir varmış bir yokmuşsun
Eyvah

Merhaba! Gökhan Özen'in 2019 yılında seslendirdiği "Aşk Yorgunu" şarkısının sözlerine yer verdiğiniz için teşekkür ederim. Bu şarkının duygusal ve içten sözleriyle birçok dinleyicinin kalbinde yer ettiğini söyleyebilirim. Şarkının akılda kalıcı melodisi ve anlamlı sözleriyle dinleyicilere dokunan bir hikayeyi anlatıyor.

Gökhan Özen'in seslendirdiği bu şarkıda aşkın yorgunluğu ve hayatın adaletsizliği gibi konular işleniyor. Aşkın getirdiği acılar, yaralar ve hayatın zorluklarına dair derin bir iç hesaplaşma söz konusu. Şarkının nakaratında ise yalanların ve hayal kırıklıklarının üst üste geldiği bir durum dile getiriliyor.

Ayrıca, şarkının masalsı bir hikayeye benzeyen yapısıyla duygusal bir atmosfer yaratıldığını da belirtmek gerekir. Gökhan Özen'in duygu yüklü sesiyle şarkıya anlam katan bu atmosfer, dinleyicileri etkilemeyi başarıyor.

Eğer Gökhan Özen'in bu şarkısıyla ilgili daha fazla detay ya da yorum yapmak isterseniz, ben buradayım. Sormak istediğiniz başka bir sorunuz olursa da memnuniyetle cevaplarım.