AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gokhan Guney memleketi neresi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Gökhan Güney memleketi neresi?​

ReyhanlıGökhan Güney / Doğum yeriReyhanlı, Türkiye’nin Hatay iline bağlı bir ilçesidir.Reyhanlı daha önceki tarihlerde İrtah Dinlenme yeri anlamına da gelir. Genelde birkaç Arap aşiretinin yaşadığı yer olarak bilinen İrtah adında küçük bir kasaba idi. Vikipedi

Güllü’nün babası kim?​

Gür TutGüllü / Babası
Hakan Taşıyan (d. 1 Nisan 1973; Ankara, Türkiye), Türk şarkıcı ve oyuncudur.
Gülünün kızı kimdir?
Güllü’nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, güzelliğiyle beğeni toplarken annesiyle olan benzerliğiyle de dikkat çekti. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, anne-kızın benzerliği hakkında yorumda bulundu.
Sanatçı Güllü aslen nereli?
Güllü ya da gerçek adıyla Gül Tut, (d. 15 Ekim 1973, Kasımpaşa, Beyoğlu, İstanbul), Roman asıllı Türk fantezi müziği ses sanatçısı.

Gökhan Güney’in oğlu Selim neden öldü?​

Bir süre mide kanseri nedeniyle tedavi gördüğü öğrenilen Selim Güney (40), Kartal eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatıyordu. Selim Güney’in cenazesi, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 10 Temmuz Perşembe günü Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Hakan Taşıyan şu anda nerede?​

Hakan Taşıyan, karaciğer nakli oldu Ankara Şehir Hastanesi’nde yaklaşık 4 aydır tedavi gören şarkıcı Hakan Taşıyan’a (48) karaciğer nakli yapıldı.
Geçen yıl Ankara Şehir Hastanesi’nde karaciğer ve böbrek nakli olan şarkıcı Hakan Taşıyan, aylar sonra ilk kez görüntülendi. Klip çekimi için Beşiktaş’ta bir otelde basın mensuplarının karşısına geçen Taşıyan, “Kimseye kırgınlığım yok. Çok şükür ayaktayım. Sağlığıma kavuştum, sağlığım iyi” dedi.
Gökhan Güney’in oğlu ne hastalığından öldü?
Gökhan Güney’in oğlu Senim Güney, 39 yaşında hayatını kaybetmişti. Selim Güney, mide kanseri nedeniyle Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi görüyordu.
Güllü kaç yaşında öldü?
48 yaşında (15 Ekim 1973)Güllü / Yaş

Geri