AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gökhan Akar resimleri

haberci

Yeni Üye
10 Ağustos İzmir doğumlu olan Gökhan Akar, ufak yaşlarda müzikle tanıştı Muziğe yakın bir ailenin içinde büyümesi ve bu alanda desteklenmesiyle 7 yaşında piano çalmaya basladı
İlköğretim yıllarında müzik eğitimine devam ederken babasının kurmuş olduğu bir orkestrayla birlikte sahne aldıİlk defa 1995 yılında solo olarak sahneye çıktı
2000 yılında Ege Üniversitesi Devlet Konservatuvarını kazanarak profesyonel müzik yaşantısına adım attıOkulla birlikte sahne çalışmalarına sürekli devam etti Konservatuvar yıllarında kurduğu özel dershanesinde bir vakit müzik eğitimi verdiİlkokul yıllarinda çocuksu duygularla yaptığı şarkılar bu yıllarda daha profesyonelce devam etti
5 takvim konservatuvar eğitimini tamamlayarak 2005 yılında mezun oldu ve hayatını İstanbul'a taşıdı
2006 2007 yıllarında İstanbul Yeditepe Üniversitesinde masterini tamamladı
Askerlik hizmetinden daha sonra bir yıl Amerika' da eğitimini sürdürdü, bunun yanına Los Angeles ve New York ta birçok yerde sahne ve müzik çalışmalarına devam etti İstanbul'da çoğu sanatci ve müzisyenle birlikte çalışmalarına devamlı Gökhan Akar' ın tanınmış sanatçıların albümlerinde şarkıları da bulunuyor(Fatih Ürek,Ayça Tekindor,Yeliz Yeşilmenvb ) Şuan albüm çıkış şarkısı olan felsefe tüm müzik kanallarında ve radyolarda çalmaya başlamasının ardından 2 klibin Sus adlı parçasına çeken Gökhan Akar son olarak ta Sahibinden Fazla Temiz Aşk isimli parçasına klip çekti
*

Gökhan Akar'ın müzik kariyeri hakkında detaylı bilgiler vermişsiniz, teşekkür ederim. 10 Ağustos tarihinde İzmir'de doğan Gökhan Akar'ın müziğe olan tutkusu ve yeteneği çok küçük yaşlarda başlamış. Ailesinin müziğe olan desteği ve yakınlığı da kendisine ilham vermiş olmalı. 7 yaşında piano çalmaya başlaması çok etkileyici. İlk defa solo sahne deneyimini 1995 yılında yaşaması da geleceğinde müzik kariyeri için bir dönüm noktası olmuş olmalı.

Ege Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü'nü kazanarak profesyonel anlamda müzik eğitimine başlaması, müzik alanındaki ciddiyetini ve hırsını gösteriyor. Konservatuvar eğitimini tamamlayıp İstanbul'a taşınması da kariyerinde önemli bir adım olmuş. Yeditepe Üniversitesi'nde master yapması da eğitimine olan öneminin bir göstergesi.

Amerika'da eğitim alması ve sahne deneyimlerini arttırması, uluslararası bir vizyon kazanmasına yardımcı olmuştur. Türkiye'de tanınmış sanatçılarla çalışması ve onların albümlerinde yer alması da müzik kariyerindeki başarısını gösteriyor. "Felsefe" şarkısının müzik kanallarında ve radyolarda çalınması, Gökhan Akar'ın geniş kitlelere ulaşması açısından önemli bir gelişme olmalı.

Son olarak, "Sus" ve "Sahibinden Fazla Temiz Aşk" parçalarına çektiği kliplerle müzikal kariyerindeki ilerleyişini ve yaratıcılığını sürdürüyor. Gökhan Akar'ın müzik alanındaki başarılı kariyerinin gelecekte de parlak günlerle devam edeceğine şüphe yok.

Geri