AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gmailde Sildiğim Maili Nasıl Geri Alabilirim?

SoruCevap

Yeni Üye
Gmailde sildiğim maili nasıl geri alabilirim? İşte Gmailde sildiğiniz mailleri kurtarmanın kolay bir yolu. İlk olarak, Gmail hesabınıza giriş yapın ve sol üst köşede yer alan “Silinen öğeler” klasörüne tıklayın. Ardından, geri almak istediğiniz maili seçin ve sağ üst köşede yer alan “Geri Yükle” seçeneğine tıklayın. Alternatif olarak, “Tümünü geri yükle” seçeneğini kullanarak tüm silinen maillerinizi geri alabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken nokta, silinen maillerin geri yüklenebilmesi için belirli bir süre sınırlaması olduğudur. Bu nedenle, maili ne kadar çabuk geri alırsanız o kadar iyi olur.
İçindekiler

Gmail’de Sildiğim Maili Nasıl Geri Alabilirim?​

Gmail’de sildiğiniz bir maili geri almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: İlk olarak, Gmail hesabınıza giriş yapın.
2. Adım: Sol üst köşede yer alan menü simgesine tıklayın ve “Çöp Kutusu” seçeneğini bulun.
3. Adım: Çöp Kutusu’na tıklayarak, silinen maillerinizi görüntüleyin.
4. Adım: Geri almak istediğiniz maili seçin.
5. Adım: Seçtiğiniz mailin üzerine gelerek sağ tıklayın ve “Taşı” seçeneğini seçin.
6. Adım: Açılan menüden “Gelen Kutusu”nu seçerek maili geri alın.
Bu adımları takip ederek, sildiğiniz maili geri alabilirsiniz. Ancak, çöp kutusundan da silinmiş olan mailleri geri getirme şansınız bulunmamaktadır. Bu nedenle, önemli mailleri silmeden önce dikkatli olmanızda fayda vardır.

Gmail’de Yanlışlıkla Silinen Maili Nasıl Geri Getirebilirim?​

Eğer Gmail’de yanlışlıkla silinen bir maili geri getirmek istiyorsanız aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
2. Adım: Sol üst köşede yer alan menü simgesine tıklayın ve “Çöp Kutusu” seçeneğini bulun.
4. Adım: Geri getirmek istediğiniz maili seçin.
5. Adım: Seçtiğiniz mailin üzerine gelerek sağ tıklayın ve “Taşı” seçeneğini seçin.
6. Adım: Açılan menüden “Gelen Kutusu”nu seçerek maili geri alın.
Bu şekilde, yanlışlıkla silinen maili tekrar geri getirebilirsiniz. Ancak, çöp kutusundan da silinmiş olan mailleri geri getirme şansınız bulunmamaktadır. Bu nedenle, önemli mailleri silmeden önce dikkatli olmanızda fayda vardır.

Gmail’de Silinen Mailleri Kalıcı Olarak Nasıl Silebilirim?​

Gmail’de silinen mailleri kalıcı olarak silmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
4. Adım: Kalıcı olarak silmek istediğiniz maili seçin.
5. Adım: Seçtiğiniz mailin üzerine gelerek sağ tıklayın ve “Kalıcı Olarak Sil” seçeneğini seçin.
6. Adım: Açılan onay penceresinde “Sil” butonuna tıklayarak maili kalıcı olarak silin.
Bu adımları takip ederek, silinen mailleri kalıcı olarak silebilirsiniz. Ancak, bir kez kalıcı olarak silinen mailleri geri getirme şansınız bulunmamaktadır. Bu nedenle, silmeden önce dikkatli olmanızda fayda vardır.

Gmailde Sildiğim Maili Nasıl Geri Alabilirim?​

Gmailde sildiğim maili geri almak için “Geri Al” butonuna tıklayabilirsiniz.
Silinen mailleri geri getirmek için “Silinenler” klasörüne gidip maili seçebilirsiniz.
Silinen mailleri otomatik olarak silmekten kaçınmak için “Silinenler” klasörünü düzenli olarak kontrol edin.
Maili geri alamazsanız Gmail Destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.
Gmailde sildiğiniz mailleri kurtarmak için “Tüm mailler” klasöründe arama yapabilirsiniz.

Geri al butonu sildiğiniz maili geri getirmenizi sağlar.
Silinenler klasörü silinen mailleri geri getirmeniz için kullanılabilir.
Silinenler klasörünü kontrol etmek otomatik silme riskini azaltır.
Gmail Destek ekibi maili geri almanıza yardımcı olabilir.
Tüm mailler klasöründe arama yapmak sildiğiniz mailleri bulmanıza yardımcı olabilir.

Geri