AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gmailde Hatırlatma Nasıl Yapılır?

SoruCevap

Yeni Üye
Gmailde hatırlatma nasıl yapılır? Gmailde hatırlatma işlemi, kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İlk adım olarak, Gmail hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Ardından, sağ üst köşede bulunan “+” işaretine tıklayarak yeni bir e-posta oluşturun. Oluşturduğunuz e-posta sayfasında, alt kısımda yer alan “Daha fazla seçenek” butonuna tıklayın. Açılan menüden “Hatırlatıcı ekle” seçeneğini seçin. Karşınıza gelen pencerede, hatırlatma tarihini ve saatini belirleyin. Son olarak, hatırlatma mesajınızı yazın ve “Hatırlatıcıyı ayarla” butonuna tıklayarak işlemi tamamlayın. Artık Gmailde hatırlatma oluşturduğunuz tarih ve saatte size bildirim olarak gönderilecektir.
İçindekiler

Gmailde Hatırlatma Nasıl Yapılır?​

Gmailde hatırlatma yapmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Gmail hesabınıza giriş yapın.
2. Adım: Hatırlatma yapmak istediğiniz e-postayı açın veya yeni bir e-posta oluşturun.
3. Adım: E-posta yazma ekranında, e-postanın altında bulunan “Daha fazla” seçeneğine tıklayın.
4. Adım: Açılan menüden “Hatırlatıcı ekle” seçeneğini seçin.
5. Adım: Açılan pencerede hatırlatma tarihini ve saati seçin.
6. Adım: İsterseniz hatırlatmaya bir not ekleyebilirsiniz.
7. Adım: “Kaydet” veya “Tamam” düğmesine tıklayarak hatırlatmayı oluşturun.
Artık hatırlatma oluşturduğunuz e-posta, belirlediğiniz tarih ve saatte size hatırlatma olarak gösterilecektir.

Gmailde Hatırlatma Nasıl İptal Edilir?​

Hatırlatma yapmak istediğiniz e-postayı iptal etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
2. Adım: Hatırlatma yapmış olduğunuz e-postayı bulun.
3. Adım: E-postayı açın ve e-postanın altında bulunan “Daha fazla” seçeneğine tıklayın.
4. Adım: Açılan menüden “Hatırlatıcıyı kaldır” seçeneğini seçin.
5. Adım: Hatırlatmanın iptal edildiğine dair bir onay mesajı alacaksınız.
Artık hatırlatma iptal edilmiş olacak ve e-posta normal bir e-posta olarak görüntülenecektir.

Gmailde Hatırlatma Nasıl Düzenlenir?​

Hatırlatma yapmış olduğunuz e-postayı düzenlemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
3. Adım: E-postayı açın ve e-postanın altında bulunan “Daha fazla” seçeneğine tıklayın.
4. Adım: Açılan menüden “Hatırlatıcıyı düzenle” seçeneğini seçin.
5. Adım: Açılan pencerede yeni hatırlatma tarihini ve saati seçin.
6. Adım: İsterseniz hatırlatmaya yeni bir not ekleyebilirsiniz.
7. Adım: “Kaydet” veya “Tamam” düğmesine tıklayarak hatırlatmayı düzenleyin.
Artık hatırlatma düzenlendiğinde, e-posta belirlediğiniz yeni tarih ve saatte size hatırlatma olarak gösterilecektir.

Gmailde Hatırlatma Nerede Gösterilir?​

Gmailde oluşturduğunuz hatırlatmalar, Gmail hesabınıza giriş yaptığınızda “Hatırlatmalar” bölümünde gösterilir. Bu bölüme ulaşmak için Gmail hesabınıza giriş yaptıktan sonra sol tarafta bulunan menüde “Hatırlatmalar” seçeneğini tıklayabilirsiniz. Hatırlatmalarınız tarih ve saatine göre sıralanır ve size hatırlatma olarak gösterilir.

Gmailde Hatırlatma Nasıl Silinir?​

Hatırlatma yapmış olduğunuz e-postayı silmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
4. Adım: Açılan menüden “Hatırlatıcıyı kaldır” seçeneğini seçin.
5. Adım: Hatırlatmanın silindiğine dair bir onay mesajı alacaksınız.
Artık hatırlatma silinmiş olacak ve e-posta normal bir e-posta olarak görüntülenecektir.

Gmailde Hatırlatma Nasıl Yapılır?​

Gmailde Hatırlatma Nasıl Yapılır?
Gmail hesabınıza giriş yapın.
Yeni bir e-posta oluşturun veya mevcut bir e-postayı düzenleyin.
E-posta yazarken, sağ üst köşede bulunan “Daha fazla seçenek” simgesine tıklayın.
Açılan menüden “Hatırlatıcı” seçeneğini seçin.
İstediğiniz tarih ve saatte hatırlatma mesajınızı ayarlayın.

Gmailde Hatırlatma Nasıl Yapılır? – Gmail hesabınıza giriş yapın.
Gmailde Hatırlatma Nasıl Yapılır? – Yeni bir e-posta oluşturun veya mevcut bir e-postayı düzenleyin.
Gmailde Hatırlatma Nasıl Yapılır? – E-posta yazarken, sağ üst köşede bulunan “Daha fazla seçenek” simgesine tıklayın.
Gmailde Hatırlatma Nasıl Yapılır? – Açılan menüden “Hatırlatıcı” seçeneğini seçin.
Gmailde Hatırlatma Nasıl Yapılır? – İstediğiniz tarih ve saatte hatırlatma mesajınızı ayarlayın.

Geri