AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gmail Toplu Mail Gönderme Nasıl Yapılır?

SoruCevap

Yeni Üye
Gmail’de toplu mail göndermek için mail listesi oluşturun ve “Yeni Mesaj” butonuna tıklayın. Kime alanına mail listesini ekleyin ve Konu bölümüne ilgili başlığı girin. Mesajınızı yazın ve eklemek istediğiniz dosyaları ekleyin. Mailinizi önizleyin ve göndermek için “Gönder” düğmesine tıklayın. Toplu mail gönderirken, spam filtresine takılmamak için dikkatli olun ve gönderilen mailleri izlemek için “Gönderilenler” klasörünü kontrol edin. Toplu mail göndermek, etkili bir pazarlama ve iletişim aracıdır ve işinizin büyümesine katkıda bulunabilir.
İçindekiler

Gmail Toplu Mail Gönderme Nasıl Yapılır?​

Gmail üzerinden toplu mail göndermek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Gmail’e giriş yapın ve sağ üst köşede bulunan “Yeni Yazılım” simgesine tıklayın.
2. Adım: Açılan menüden “Toplu Mail Gönder” seçeneğini seçin.
3. Adım: “Alıcılar” alanına toplu mail göndermek istediğiniz kişilerin e-posta adreslerini ekleyin. Eğer daha önceden bir grup oluşturduysanız, “Kontaktlar” bölümünden grup seçeneğini seçerek hızlıca ekleyebilirsiniz.
4. Adım: Konu ve içerik alanlarını doldurun. Toplu mailinizi kişiselleştirmek için “Değişkenler” seçeneğini kullanabilirsiniz.
5. Adım: Eklemek istediğiniz dosyalar varsa, “Dosya Ekle” seçeneğini kullanarak ekleyin.
6. Adım: Son olarak, “Gönder” düğmesine tıklayarak toplu mailinizi gönderin.
Bu adımları takip ederek Gmail üzerinden kolayca toplu mail gönderebilirsiniz. Unutmayın, toplu mail gönderirken kişilerin gizliliğine dikkat etmek önemlidir ve spam olarak algılanmamak için gönderilerinizi uygun bir şekilde kişiselleştirmeniz önerilir.

Gmail Toplu Mail Gönderme Nasıl Yapılır?​

Gmail’de toplu mail göndermek için grup oluşturun.
Grup oluşturduktan sonra “Yeni Mesaj” butonuna tıklayın.
“Alıcılar” alanına grup adını girin veya grup adresini ekleyin.
Mail içeriğini yazın ve “Gönder” butonuna tıklayın.

Grup oluşturun.
“Yeni Mesaj” butonuna tıklayın.
“Alıcılar” alanına grup adını girin veya grup adresini ekleyin.
Mail içeriğini yazın ve “Gönder” butonuna tıklayın.

Geri