AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gmail resimlere nasil bakilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Gmail resimlere nasıl bakılır?​

Bilgisayarınızda, Gmail’e gidin. Tüm ayarları görüntüleyin’i tıklayın. “Resimler” bölümüne ilerleyin. Bilinmeyen kaynaktan gelen resimleri her zaman görüntüle’yi tıklayın.

Icloudda olan fotoğrafları nasıl görürüm?​

Tüm aygıtlarınızda iCloud’u kurduğunuzdan ve iCloud’a aynı Apple Kimliği ile giriş yaptığınızdan emin olun….iCloud Fotoğrafları’nı açma
- Ayarlar > [adınız] kısmına gidin.
- iCloud’a dokunun.
- Fotoğraflar’a dokunun ve iCloud Fotoğrafları’nı açın.
iCloud İndir ve Özgünleri tut ne demek?
Eğer fotoğrafların özgün hallerini iPhone’da tutmayarak alan kazanmak istiyorsanız; iPhone’da En İyi Depolama seçeneğine tıklayın. Hem iPhone hem de iCloud’da fotoğrafların özgün hali olsun diyorsanız ise; İndir ve Özgünleri Tut seçeneğini açın. Aynı ekranda Fotoğraf Yayınım’a Yükle seçeneği yer alıyor.
Google Fotoğraflar çöp kutusu nerede?
Adım #1: Android cihazınız üzerinden Google Photos uygulamasını açın, Adım #2: Sol üst taraftan menüye ulaşın ve Çöp Kutusunu açın, Adım #3: Geri yüklemek istediğiniz fotoğraf veya videonun üzerine tıklayın ve basılı tutun, Adım #4: En alt kısımda bulunan Geri Yükle düğmesine tıklayın.

Telefonda Google Fotoğraflar nerede?​

Google Fotoğraflar ile yedeklediğiniz fotoğraflarınızı https://photos.google.com adresinden bulabilirsiniz.

iCloud fotoğraf yedekleri nerede?​

Fotoğraf ve videolarınızın kopyalarını aygıtınızdan indirme iPhone, iPad veya iPod touch aygıtınızda, Ayarlar > [adınız] > iCloud > Fotoğraflar’a dokunun. Ardından, İndir ve Özgünleri Tut’u seçip fotoğrafları bilgisayarınıza aktarın. Mac’inizde Fotoğraflar uygulamasını açın.
iCloud nedir nasıl çalışır?
iCloud tüm Apple aygıtlarda yerleşik olarak bulunur. iCloud’u ayarlamak için tek yapmanız gereken aygıtınıza Apple Kimliğinizle giriş yapmak ve ardından iCloud ile birlikte kullanmak istediğiniz uygulamaları ve açmak ya da kapatmak istediğiniz iCloud özelliklerini seçmektir.
Google çöp kutusu nerede?
Çöp Kutusu’ndaki dosyaları geri yükleme

Geri