AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

gmail Hesabı Nasıl Alınır

haberci

Yeni Üye
gmail den nasıl hesap alınır özet olarak anlatalım
Gmail hesabı nasıl açılır yapılması gerekenler gmail açma hesap oluşturma ile ilgili bilgilerHotmail hesabından bıktınız mı? Bir gmail hesabı açmak istiyorsunuz ve nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz
Gmail hesabı nasıl açılır
Başta wwwgmailcom sitesine gidin Hesap oluştur kısmına tıklayınÇıkan ekranda doldurmanız gereken yerleri doldurunGüvenlik sorusunu lütfen kolay bir şey seçmeyinİkincil posta adresini de boş bırakınUzun ve tehlikesiz bir şifre seçin,Bundan Böyle gmail hesabınızı açtınız,gülegüle kullanın
Gmail hesap nasıl alınır Misal Fotoğraf
*

Gmail hesabı almak oldukça kolay bir işlemdir. İşte adım adım Gmail hesabı açma işlemi:

1. Tarayıcınızı açın ve www.gmail.com adresine gidin.
2. Karşınıza gelen sayfada "Hesap Oluştur" seçeneğine tıklayın.
3. Açılan formda sizden bazı bilgiler istenecektir. Adınızı, soyadınızı, kullanıcı adınızı (Gmail adresiniz olacak), şifrenizi ve telefon numaranızı girin.
4. Güvenlik sorusu kısmında, unutmayacağınız ama başkalarının kolayca tahmin edemeyeceği bir cevap seçin. Güvenlik sorusu hesabınızı kurtarma veya doğrulama amacıyla kullanılabilir.
5. İkincil posta adresi kısmını boş bırakabilirsiniz, zorunlu değildir.
6. Uzun, karmaşık ve güvenli bir şifre seçmeyi unutmayın. Şifrenizin hem büyük harf, küçük harf, rakam ve semboller içermesine dikkat edin.
7. Tüm bilgileri girdikten sonra "Sonraki Adım" veya "Tamamla" gibi bir butona tıklayarak hesabınızı oluşturun.
8. Kayıt işlemi tamamlandığında Gmail hesabınıza giriş yapabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Artık Gmail hesabınızı başarıyla oluşturmuş oldunuz. Gmail'i güvenli ve verimli bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. Başka sorularınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz.

Geri