- Konu Yazar
Gmail hesabı kilitlendi nasıl açılır?
Hesabınızı eski durumuna döndürmemizi isteme Hesabın sahibi sizseniz tekrar erişim isteğinde bulunabilirsiniz. Chrome gibi bir tarayıcı kullanarak Google Hesabınızda oturum açın. İnceleme Talebinde Bulun’u seçin. Talimatları uygulayın.Mailde eşitleme sorunu nedir?
Sorunu gidermek için Giden Kutunuza gidin ve takılan e-posta iletilerini açın. Önce en eski iletiden başlayın. İletinin 25 MB’tan büyük bir eki varsa, eki silin ve daha küçük bir dosya ekleyin veya dosyayı OneDrive’a yükleyip iletiye ekin bağlantısını iliştirin.
Erişim izni nasıl istenir?
Dosyayı açma izni alma
- Dosyayı açın.
- “İzne ihtiyacınız var” sayfasında Erişim iste’yi tıklayın.
- Dosyanın sahibi, onay isteyen bir e-posta alır. Dosyanın sahibi isteğinizi onayladıktan sonra bir e-posta alırsınız.
E postanın gidip gitmediğini nasıl anlarız?
Gönderdiğiniz e-postanın ne zaman açıldığını öğrenmek için okundu bilgisi isteyebilirsiniz….Okundu bilgisi isteme- Bilgisayarınızda Gmail’i açın.
- Oluştur’u tıklayın.
- E-postanızı normalde yaptığınız şekilde oluşturun.
- Sağ alttaki Diğer seçenekler. Okundu bilgisi iste’yi tıklayın.
- İletinizi gönderin.
Google hesabım kilitlendi ne yapmalıyım?
İçeriğinizin kullanılabilir durumda kalmasına yardımcı olmak için aşağıdaki adımları uygulayın.
- Adım: Kurtarma bilgilerini ekleyin veya güncelleyin. Kurtarma telefon numarası ekleyin.
- Adım: Başka oturum açma yöntemleri ayarlayın.
- 3. Adım: Hesabınızı daha güvenli hale getirin.
Eşitleme hatası ne demek?
bu hata microsoft outlook hotmail connector hesabınızda bulunan klasör ve değişiklikleri eşitlerken outlook içinde bulunmayan bir klasörle karşılaşıldığında meydana gelebilir. eğer bulunamayan klasörü outlook eşitleme yapmadan önce webden klasörü silip sonrasında outlooktan bir klasörü elle sildiyseniz oluşabilir.