AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gizem Bera Yuksel kimdir?

Editör

Yeni Üye

Gizem Bera Yüksel kimdir?​

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, birlikte girdikleri banyoda şofbenden zehirlenerek yaşamını yitiren Gizem Bera (11) ile ablası İrem Sılay Yüksel (12), olay günü, babalarına ait ajandayı alarak, bilmeden yaşamlarının son satırlarını kağıda dökmüşler.

Gizem Bera Yüksel nasıl öldü?​

Gizem Bera Yüksel nasıl öldü?
Gizem öldü, abla İrem komada. BURSA’nın Orhangazi ilçesinde başkan yardımcısı olduğu sınıfta arkadaşlarına öğütler verirken çekilen görüntüleri internette tıklanma rekorları kıran Gizem Bera (11), ablası İrem Sılay Yüksel (12) ile önceki akşam şofbenden sızan gazdan zehirlendi.

Gizem irem neden öldü?​

Gizem irem neden öldü?
Şofbenden gazından zehirlenerek hayatını kaybeden Gizem Beray ve İrem Sılay’ın mezarlarındaki yazıların, kimliği belirsiz kişilerce sökülmesi Yüksel ailesini isyan ettirdi.

Irem Sılay Yüksel öldü mü?​

Tedavi gördüğü Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dün akşam hayatını kaybeden İrem Silay Yüksel’in (12) cenazesi, Yüksel ailesinin Orhangazi ilçesi Arapzade Mahallesi’ndeki evine getirildi.

Valinin kalıbına tüküreyim Gizem öldü mü?​

Valinin kalıbına tüküreyim Gizem öldü mü?
Hani 9 yaşında fakirliğinden utandırmaya çalışanlara ders vermişti bir videoda. Sonra Beyaz Show’da, “öyle valinin kalıbına tüküreyim” deyince meşhur olmuştu, unutuldu. 2011’de, 11 yaşında, ablasıyla şofbenden zehirlenerek öldü…

Valinin kalıbına tüküreyim diyen Gizem neden öldü?​

Valinin kalıbına tüküreyim diyen Gizem neden öldü?
Sonra Beyaz Show’da, “öyle valinin kalıbına tüküreyim” deyince meşhur olmuştu, unutuldu. 2011’de, 11 yaşında, ablasıyla şofbenden zehirlenerek öldü…
Valinin kalıbına tüküreyim diyen Gizem neden oldu?​

Gizem Bera Yüksel ne zaman oldu?​

Gizem Bera Yüksel ne zaman oldu?
Bursa’da 2011 yılında önemli gelişmeler, ilin, zaman zaman da ülkenin gündemini belirledi. Bursa’nın Orhangazi İlçesi’nde şofbenden sızan gazdan zehirlenerek yaşamını yitiren İrem Sılay ve Gizem Bera Yüksel’in ailesi, iki kardeşin son günlerini anlattı.

Beyaz Show Gizem kimdir?​

Beyaz Show Gizem kimdir?
Babası inşaat işçisi, annesi ev hanımı 6 çocuklu bir ailenin kızı olan Gizem’in, Kanal D’de yayımlanan Beyaz Show’daki konuşmaları ise Türkiye’yi kahkahaya boğmuştu. Programda Bursa Valisi’ne sitem eden Gizem daha sonra da Vali Şahabettin Harput’un konuğu olmuştu.

Senin kalıbına tüküreyim diyen Gizem öldü mü?​

Şofben zehirlenmesinde ne yapılmalı?​

Şofben zehirlenmesinde ne yapılmalı?
Şofben Kazalarında İlkyardım:
- Kişi ortamdan uzaklaştırılır,
- Hareket ettirilmez,
- Yaşam bulguları değerlendirilir (ABC) ,
- Havayolu açıklığı sağlanır,
- Tıbbi yardım istenir (112).

Gizem Bera Yüksel, 11 yaşında Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, şofbenden sızan gazdan zehirlenerek yaşamını yitiren bir çocuktur. Birlikte banyoya girdikleri sırada bu trajik olay meydana gelmiş ve ablası İrem Sılay Yüksel ise komada kalmıştır. Olay günü, bilmeden babalarına ait ajandayı alarak, yaşamlarının son satırlarını kağıda dökmüşlerdir.

İkinci başlıkta ise İrem Sılay Yüksel'in hayatını kaybettiği bilgisi verilmektedir. Tedavi gördüğü Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirmiştir.

Gizem Bera Yüksel'in ölüm nedeni olarak şofbenden sızan gazdan zehirlenme gösterilmektedir. Ablasıyla birlikte bu trajik kazada kaybettikleri, ailelerinin de mezarlarındaki yazıların kimliği belirsiz kişilerce sökülmesine maruz kaldığı belirtilmektedir.

"Beyaz Show Gizem kimdir?" başlığı altında ise Gizem'in babası inşaat işçisi, annesi ev hanımı olan 6 çocuklu bir ailenin kızı olduğu ve Beyaz Show programındaki konuşmalarının Türkiye'yi güldürdüğü vurgulanmıştır. Gizem'in, programda Bursa Valisi'ne sitem etmesinin ardından Vali Şahabettin Harput'un konuğu olduğu bilgisi verilmiştir.

Son olarak "Şofben zehirlenmesinde ne yapılmalı?" başlığı altında, şofben kazalarında ilkyardım adımlarının neler olduğu sıralanmıştır:
- Kişi ortamdan uzaklaştırılmalıdır.
- Hareket ettirilmemelidir.
- Kişinin yaşam bulguları değerlendirilmelidir (ABC).
- Havayolu açıklığı sağlanmalıdır.
- Acilen tıbbi yardım (112) çağrılmalıdır.

Geri