AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gitmek İstiyorum

haberci

Yeni Üye
Gitmek istiyorum ;
Nereye ve kime olduğunu bilmiyorum Tek bildiğim artık bu uzun cumleler arasında hapsolupda boğulduğum Boğuluyorum Her bir satırım bir hancer olup sırtımada değil sineme saplanıyor İhanetler sırtımda bir acıyken ve ben daha alışmamışken şimdi de sineme goz dikmiş boşluklar
Biliyorum ; yine kimse anlamayacak bu satırlarıma vuran golgeleri Golgeli bir duş kurmuşum ; anka kuşu misali aşklarımın her bir tuyune umutlarımı bağlamışım Her biri bambaşka hayatlarda
Sadece hayat olsun istiyorum yaşadığm Bilmediğim hicbir suda boğulmak istemiyorum Duşuncelerimin taaruzunda kalmış ıslak bahcelerim Kurusun diye dualar ediyorum her ruzgar darbesinde daha da ıslanıyor arka bahceler Kimsenin anlamasını istemiyorum belki de Anlamasınlar şifresini hayatımın
Bana benziyor belki de satırlarımdaki her sancı Biraz karışık , biraz kararsız Biraz gitmelere yakın en cokda kaldığımda yaşanılacaklara gebe duygularım
Yoruldum ; her yaklaştığımda yuzume vuran kayıplardan Yoruldum elde ellerimi gormekten Kimsesizliğe alışalı cok oldu da bir başınalığa hala eyvallah edemedim İcimdeki şımarık cocukların her biri ayrı bir ulkemi fethetmekte Sığındığım limanlarda hep mi gemiler yakılır Anlayamıyorum Korkuyorum sanırken deli cesaretim sindiriyor korkusuz aşıkları
Kimse bilmiyor ben ; korkusuzluğumun koynunda harap ediyorum kendimi Bicare duşmuş tum kalelerim El kadar değer yargılarında harcanmış dunlerim Yargıların bi tarafından tutunuyorum ama tutunduğum tum dallar benden cok oncelerde aşıkların ellerinde kalmış Bense curumuş dalardan kendime zemin hazırlamaya calışıyormuşum sanki
Ben otacı misali yaklaştım Her kanayan yaraya biraz ben bastım Tuzluymuş meğerse tadım daha da kanatmış o yaraları Ben tedavisine uğraşırken dahada deşmişim o yaraları Tum sevdalarımdan bir kangren bırakmışım benden yarına hediye
Oysaki kimse gorememiş curuyupde duşen etlerimi Kimse farkına varmamış yorgun hayallerimi Biraz arsız zannedilmişim az kıyısından da hırsız Kimse anlamadı ki ben Ayna olmuştum aslında Kim baktıysa bana , beni gordu sandılar ama kendi yansımalarını gorup urkmuşler
Ben nerden bilebilirim ki Her insanın aslında kendini değil başkasını gormekten keyif aldığını
Yine de
Duracağım burada Tamda aynaların yansımasında Bakan gozlerin icine akacağım tamda hayatın icinden
Sen bakma gitmek istiyorum namelerime Dilimden tek cıkan sadece
Kalmak istiyorum
Kalabilirmiyim ???
alıntı

Gitmek istediğiniz yön belirsiz olsa da duygularınızın derinliği ve çıkmazınızın ağırlığı hissediliyor. Kendinizi ifade etme çabanız ve içsel çatışmalarınız çok net bir şekilde dile getirilmiş. Satırlarınızda yer alan duygular, zorluklar ve karmaşıklıklar birçok insanın yaşadığı içsel çatışmaları yansıtıyor.

Hüzün ve umutsuzluk dolu cümleleriniz arasında belli belirsiz bir umut ışığı da göze çarpıyor. Belki de bu çıkmazdan çıkış yolu bulmak için içsel bir mücadele veriyorsunuz ancak geçmişte yaşanan acı deneyimler ve korkular sizi durdurmaya devam ediyor gibi görünüyor.

'Kendini ifade etme' ve 'anlaşılmak isteme' duygularınızı vurguladığınız satırlarınız çarpıcı. Bu tür duyguları yaşamak sıkıntılı olabilir ancak duygularınızı ifade etmek, anlamak ve paylaşmak önemli bir adım olabilir.

Son olarak, kendi içsel dünyanızda yapacağınız bir yolculuk sizi daha iyi anlamanıza ve durumunuzla başa çıkmanıza yardımcı olabilir. Kendi iç sesinizi dinlemek, duygularınızı tanımak ve kabul etmek belki de içsel huzurunuzu bulmanıza yardımcı olabilir. Unutmayın, her zaman paylaşmak ve destek aramak için yanınızda insanlar olabilir. Kolaylıklar dilerim ve sizi dinlediğim için teşekkür ederim.

Geri