AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Girne Universitesi diplomasi hangi ulkelerde gecerli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Girne Üniversitesi diploması hangi ülkelerde geçerli?​

Uluslararası

Girne Amerikan Üniversitesi Türkiye denkliği var mı?​

GAÜ yerel olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordınasyon Kurulu YÖDAK ve Türkiye Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) tarafından tanınmaktadır.
Eğitimde mobiliteye verdiği önem ve Uluslararasılaşma sürecinin bir göstergesi olarak GAÜ ana kampüs Girnede olmak üzere; İstanbul, Hong Kong, Amerika Birleşik Devletleri, Sri Lanka ve Moldova’da öğrencilerine eğitim imkanı sunmaktadır.
Girne Üniversitesi mavi diploma veriyor mu?
Kıbrıs’ta mavi diploma veren üniversitelerden biri Girne Amerikan Üniversitesi’dir.
Yıldız Teknik Üniversitesi diploması yurtdışında geçerli mi?
En kaba tabiriyle YTÜ’den aldığınız diplomanız sadece Türkiye’de geçerli olmayacak. İlerde yurtdışında yaşamak isterseniz şayet, Avrupa’nın bir çok yerinde diplomanızın geçerli olmasını sağlayan bir program Bologna. E her zahmetin rahmeti vardır.

Yakın Doğu Üniversitesi diploması Türkiyede geçerli mi?​

İlgili anlaşma uyarınca, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti hukukuna göre kurulmuş olan üniversitelere ÖSYM tarafından yerleştirilen ve yerleştikleri programda eğitimini tamamlayan T.C. vatandaşlarının ön lisans ve lisans diplomaları denklik işlemine tabi tutulmaksızın Türkiye Cumhuriyeti’nde geçerlidir.

Kıbrıs’ta hangi üniversiteler mavi diploma veriyor?​

Kıbrıs’ta mavi diploma veren üniversitelerin başında Kıbrıs Yakındoğu Üniversitesidir. Kıbras’ta bu okuldan mavi diploma aldığınız ülkemizde geçerliliği bulunmaktadır.
Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (İngilizce: American University of Cyprus), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin başkenti Lefkoşa’da kurulmuş bir özel üniversitedir.
Girne Amerikan Üniversitesi Tıp Fakültesi var mı?
TIP FAKÜLTESİ Girne Amerikan Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından sunulan eğitim programında üstün akademik niteliklere sahip öğrenciler yetiştirilmesi hedeflenmektedir.
YTÜ Erasmus var mı?
Öğrenciler en az 3 ay en fazla 12 ay süreyle program kapsamında yurtdışında öğrenim görebilirler. Staj hareketliliği süreleri ise en az 2 en fazla 12 aydır.

Geri