AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Girdikleri Denizde Yaslaniyorlar Hangi film?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Girdikleri Denizde Yaşlanıyorlar Hangi film?​

Özet. Zamanda Tutsak, tatil için gittikleri tenha bir kumsalda beklenmedik durumlarla karşılaşan bir ailenin hayatına odaklanıyor. Bir aile, hem dinlenmek hem de eğlenceli zaman geçirebilmek için tropik bir tatile gitmeye karar verir. Geldikleri plaj oldukça kuytudadır ve aile birkaç saatliğine burada dinlenir.

Masaldan geriye kalan nerede çekildi?​

Gösterimin ardından açıklama yapan yönetmen Mustafa Uğur Yağcıoğlu, filmin çekimlerini Eskişehir, Brugge, Paris ve Köln’de gerçekleştirdiklerini söyledi.
Senden Bana Kalan, yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un yaptığı, 2015 yapımı duygusal Türk filmi. Başrollerini Ekin Koç ve Neslihan Atagül’ün paylaştığı film, 2006’da çekilen Güney Kore yapımı Bir Milyonerin İlk Aşkı isimli filmden uyarlandı.
Zamanda Tutsak kac saat?
1 saat 48 dakikaZamanda Tutsak / Süre
Senden Bana Kalan filmi ne anlatıyor?
SENDEN BANA KALAN KONUSU: Küçük yaşta annesi ve babasının ölümü ile kimsesiz kalan Özgür, büyükbabasından kalan mirasın tek varisidir. Anne ve babasının olmayışı yüzünden zenginlik içinde şımartılarak büyütülen Özgür, sorumsuz, rahat biridir. Ancak 18 yaşına geldiğinde hayatın hiç de umduğu gibi gitmeyeceğini görür.

Senden Bana Kalan nasıl izleyebilirim?​

SENDEN BANA KALAN Filmi İzle – HD Kalitesinde Seyret – Teve2.

Zamanda Tutsak neyi anlatıyor?​

Gerilim, Dram M. Night Shyamalan’ın yazıp yönettiği Old, tropik bir tatil yapan ve tenha olduğunu düşünerek gittikleri plajın bir şekilde hızla yaşlanmalarına neden olduğunu ve tüm hayatlarını bir güne indirgediğini fark eden bir aileyi konu alıyor.
1 saat 57 dakikaSenden Bana Kalan / Süre
Senden Bana Kalan nerede izlenir?
Büyük aşkın hikayesi “Senden Bana Kalan” Kanal D’de! Özgür, büyükbabasının mirasının tek varisidir.
Senden Bana Kalan hangi platformda?

Senden Bana Kalan Netflix de var mı?​

‘Senden Bana Kalan’ Netflix’te mi? Senden Bana Kalan Netflix Türkiye’de mevcut değil. Diğer ülkelerde Netflix’te mevcuttur ve birkaç basit adımda kilidini açabilirsiniz.

Geri