Ginseng Ganoderma Lucidum Extract nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Ginseng Ganoderma Lucidum Extract nedir?​

Kırmızı reishi veya ölümsüzlük mantarı olarak bilinen Ganoderma lucidum, Geleneksel Çin Tıbbında uzun bir geçmişe sahip olan ve ömrü uzatıp sağlığı geliştirdiğine inanılan bir mantar türüdür.
Gano Excel hangi hastalıklara iyi gelir?
Bağışıklık, sinir, dolaşım, solunum, boşaltım, kas ve kemik sistemlerini güçlendirmek, Yüksek tansiyon, kolesterol, diabet, bronşit, prostat gibi problemlerle baş etmek, Kanser, karaciğer bozuklukları, hepatit, HIV/AIDS gibi hastalıklardan korunmak ve bu hastalıklarla savaşmak, konularındaki faydalarını kanıtlıyor.
Triterpen ne ise yarar?
Triterpenler karbon atomlarından oluşan moleküllerdir. İnsan sağlığına etkileri, iltihabı önleyici (anti-inflamatuar), kanser önleyici (anti-kanser), ve kan yağ seviyesini (kolesterol ve lipid) düşürücü olarak sıralanmaktadır. Ganoderma Lucidum içeriğinde 100 den fazla triterpen çeşidi tespit edilmiştir.

Ganoderma Excellium ne işe yarar?​

Çin’de geleneksel tıpta kullanılan bir mantar olan Ganoderma lucidum, degisik etiyolojilere sahip kronik hepatopatilerin tedavisinde yaygın olarak kullanılmıstır. Ganoderma lucidum hem akut hem de kronik hepatitin tedavisinde kullanılır. Antienflamatuar ve antifibrotik etkisiyle karaciger sirozunda çok faydalıdır.
GANO zararlı mı?
Gano kahvesi çok tüketilirse çarpıntı yapabiliyor. Mide problemleri yaşayanlar için mide ekşimesine yol açabilen gano kahvenin, ölçülü tüketilmesi gerekiyor. Gano kahve zayıflamak için tek başına yeterli bir içecek değil. Kilo vermek amacıyla aşırı tüketimi sağlık problemlerinin oluşmasına neden olabiliyor.
Gano Excel 90 kapsül ne işe yarar?
Ürün DetaylarıTip: Takviye Edici GıdaÜrün Kodu: G9Adet: 90 KapsülNet Miktarı: 350 mg. (1 kapsül)Kırmızı Reishi Mantarlı Gıda Takviyesi – 90 Kapsül Ganoderma, Reishi Mantarı’nın 6 türünün karışımından oluşmaktadır. Ganoderma, yüzyıllardır özellikle uzakdoğu ülkelerinde yararlı bir bitki olarak bilinmektedir.

Farmasi reishi mantarı kimler kullanamaz?​

11 yaşından büyük olan yaş grupları için kullanılabilir. Hamile bayanların ve emzirme döneminde olan bayanların doktora danışmadan kullanılmaması önerilmektedir.
Gano Excel günde kaç kez kullanılır?
KULLANIM ŞEKLİ: Günde 1 veya 2 kez yemekten 1 saat sonra alınmalıdır. İÇERİĞİ: Afrika kökenli Rooibos çayı ve Ganoderma Lucidum içerir.

Geri