- Konu Yazar
Gina nereli?
Gina Ginali nereli : Yunanistan Petersburg’da dünyaya gelmiştir ve uzun yıllar orada yaşamıştır. İçindeki sanat aşkını çok küçük yaşlarda keşfetmiştir. Yaptığı bir açıklamasında “Küçükken beni üzen bir olay olduğunda odama gider ve saatlerce odamın duvarlarına sevdiğim çizgi film karakterlerini çizerdim.Gina açıldı mı?
Kanyon’daki İtalyan restoranı Gina, ev sahibi Harvey Nichols’ın kirayı düşürmemesi nedeniyle kapanmıştı. Kanyon’un patronu Bülent Eczacıbaşı’nın araya girmesiyle sorun çözüldü ve Gina eski yerinde kaldı. Ferit Şahenk’e ait olan yeme-içme devi d.ream çatısı altında hizmet veren Gina, yaz başında kapanmıştı.Nusret Kanyon kaçıncı katta?
Tudors
Kanyon zula kaçıncı katta?
Kanyon avm yemek katında bulunan Zula’nın bu şubesini arkadaşım sayesinde deneme fırsatım oldu. Hamburgerlerinin lezzetine diyecek bir şey yok çünkü gerçekten harikaydı. İçindeki soslar ve etin lezzeti çok iyiydi kesinlikle denemelisiniz.
Kanyon Midpoint kaçıncı katta?
Welldone by Midpoint Kanyon, aradığınız her şeyi rahatlıkla bulabileceğiniz, birbirinde güzel mağazaların yer aldığı Kanyon AVM’nin 1. Katında bulunuyor.Gine güvenli mi?
Gine Afrika’nın en fakir on ülkesinden biridir. Gine’de hijyen koşulları son derece kötüdür. Altyapı yetersizliği ve kaynak noksanlığı gibi sebepler başta olmak üzere, çöpler toplanamamakta ve başkent Konakri’nin en merkezi bölgelerinde bile çöp yığınlarının mevcudiyeti dikkat çekmektedir.Kanyon Cinemaximum Kaçıncı kat?
Kanyon AVM Mağaza Listesi
Le Pain Quotidien Kanyon Kaçıncı kat?
Tudors