Gillette nin en iyi tiras bicagi hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Gillette nin en iyi tıraş bıçağı hangisi?​

İyi Bir Tıraş Deneyimi İçin Gillette Fusion5 Proglide Flexball. 5 bıçağı ile sürtünmeye meydan okuyan Gillette Fusion5 Proglide Flexball, sinekkaydı bir tıraş için en iyi seçeneklerden biri. Zorlu yüz kıvrımlarına meydan okuyan ürün, neredeyse tüm kılları kusursuz bir şekilde alıyor.

5 bıçaklı jilet ne işe yarar?​

5 bıçaklı bir tıraş makinesi ile daha temiz bir tıraş Tek bıçaklı bir tıraş makinesi yalnızca cilt yüzeyinde görünen sakalları kesebilir. 5 bıçaklı bir tıraş makinesi daha fazlasını yapar. İlk bıçak tıraşa başlar. Kılı keserken aynı zamanda onu ciltten hafifçe kaldırır.
Kadın tıraş bıçağı nasıl temizlenir?
Tıraş makinenizi temizleme ipuçları:
- Bıçakları bir kaç dokunuşun ardından akan suyun altına tutun ve suyun sıkışan kılları ve diğer parçaları giderilebilmesi için arkadan öne doğru akmasını sağlayın.
- Bıçakları kurutmak için fazla suyu silkeleyin.
Hangi tıraş bıçağı iyidir?
Uzun Yıllar Kullanabileceğiniz En İyi 5 Tıraş Bıçağı

5 bıçaklı jilet nasıl kullanılır?​

Jilet nasıl kullanılır?
- Adım: Vücüdunu hazırla. Rahat ve kolay bir tüy alma uygulaması için bu işlemi banyo sırasında yapmanı öneririz.
- Adım: Tıraş için uygun duş jeli kullan. Jiletle tüy almak için vücuduna duş jeli veya tıraş kremi kullanmanı öneririz.
- 3. Adım: Tüylerin çıkış yönüne doğru ilerle.
- Adım: Vücudu nemlendir.

Gillette Venus 5 bıçaklı nasıl kullanılır?​

Bacakları, ayak bileklerinden yukarıya doğru tıraş edin. Koltuk altlar, her yöne doğru tıraş edilebilir; yukarı, aşağı veya yanlara doğru. Bikini bölgesi içinde ilk önce tüyün uzama yönünde (içe doğru) ve ardından son derece yakın bir tıraş için uzama yönünün aksine doğru tıraş olun.
Kadınlar jilet yaparken ne kullanmalı?
Jiletle tüy almak için vücuduna duş jeli veya tıraş kremi kullanmanı öneririz. Jiletin daha kolay uygulanması için vücuduna mutlaka bir jel kullanmalısın. Yoksa jilet sonrası vücudun daha sert ve kuru görünebilir.
Gillette kadın en iyisi hangisi?
Gillette Venüs Simply Venüs 3 Öncelikle Gillette’in tıraş bıçaklarının kalitesinin çok iyi olduğunu söylemeliyiz. Venüs serisinin Simply3 modeli 3 bıçaklı ve kolay kullanım sağlayan oynar başlığı ile pratik bir şekilde tüylerinizden kurtulmanıza yardımcı oluyor.

Bayanlar hangi jileti kullanmalı?​

Jilet alırken mutlaka 3 veya 5 başlıklı jiletleri tercih etmelisin. Kadın jiletleri vücudunun kıvrımlarına ve tüy şekline daha uygun olacak. Jiletlerin nem koruyucu şerit özelliği sayesinde jilet sonrası vücudunda kuruluk hissetmezsin.

Askere giderken hangi tıraş bıçağı?​

Tıraş köpüğü ve tıraş bıçağı: Bildiğiniz gibi askerlik denildiğinde akla gelen ilk şey tıraş olmaktır. Tıraş köpüğü de hızlı köpürdüğü için pratik bir çözümdür. Tıraş bıçağı alırken de yanaklarınızı tahriş etmeyecek en az çift bıçaklı tıraş bıçağı almanızı tavsiye ederiz.

Geri