Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Gigi Hadid hangi parfumu kullaniyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Gigi Hadid hangi parfümü kullanıyor?​

Dünyaca ünlü model Gigi Hadid, Intothegloss’a verdiği röportajda, Tom Ford’un Velvet Orchid adlı parfümünü kullandığını fakat gece kokusu olması nedeniyle parfümü özel davetlerde tercih ettiğini dile getirmişti.

Hande Erçel hangi parfümü kullanıyor?​

Hande Erçel Kiyafet on Instagram: “Hande Erçel’in günlük çıktığı parfüm markası @victoriassecret Body Mist Vanilla Lace en ucuz yerde 24,99₺’dir.
Beren Saat hangi parfümü kullanıyor?
Ünlü oyuncu Elçin Sangu, Dior Poison Girl parfümünü tercih ederken; Beren Saat, Givenchy Ange ou Demon le Secret parfümünü kullanıyor.

Kylie Jenner hangi parfümü kullanıyor?​

Kylie, birçok parfümün kendisinde baş ağrısına yol açtığını söylüyor. Bu nedenle Victoria’s Secret’ın Coconut Passion isimli vücut spreyini kullanıyor.

Erkek Ünlüler hangi parfümleri kullanıyor?​

Yakışıklılığıyla Kalplerimizi Eriten Ünlü Erkeklerin…
- Ryan Reynolds – Le Labo.
- Adam Levine – Adam Levine.
- David Beckham – Instinct.
- Hugh Jackman – Timbuktu.
- Brad Pitt – Lorenzo Villoresi Musc.
- Jared Leto – Calvin Klein One.
- Leonardo Di Caprio – Eau D’Hadrien.
- Justin Timberlake – D&G Masculine.
Hadise hangi parfümü kullanıyor?
Ünlü oyuncu Elçin Sangu, Dior Poison Girl parfümünü tercih ederken; Beren Saat, Givenchy Ange ou Demon le Secret parfümünü kullanıyor. Hadise ise, Calvin Klein Beauty parfümünü kullanmayı tercih ediyor.

Maison Francis Kurkdjian ne kokusu?​

İlk sıktığınızda açılışının yoğun tatlı bir amberle yapıyor ve amber o kadar tatlı ve doğal ki, fakat kesinlikle bilinen şekerli tatlılık değil tamamen kendine has özel çiçeksi bir tatlılığı var. İlerleyen dakikalarda sıcak baharat kokuları da bu kokulara katılıyor ve ortaya yüksek baharatlı ve hoş bir koku çıkıyor.

Sinem Kobal hangi parfümü kullanıyor?​

Parfüm olarak Armani Code kullanıyorum; kokusunu çok seviyorum. Dudak nemlendiricisi olarak genelde Nivea kullanıyorum.

Geri