- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Gıda Takviyeleri Bitkisel ürünlere kim izin verir?
1) 6 ncı maddenin birinci fıkrasının (a) bendinde belirtilen takviye edici gıdalar il müdürlüğünce değerlendirilir. Sonucun uygun olması durumunda takviye edici gıda il müdürlüğünce onaylanır ve sonuç il müdürlüğünün resmi yazısıyla gıda işletmecisine bildirilir.Gıda takviyesi izni nereden alınır?
Üretici Firmalar: Takviye edici gıda üretimi yapmak Tarım ve Orman Bakanlığı’nın iznine tabidir. Üretici firmalar, üretim için gerekli işletme kayıt belgesini aldıktan sonra faaliyet gösterdiği ildeki İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden gerekli “takviye edici gıda” iznini almak zorundadır.Takviye edici gıda orijinal mi?
Takviye edici gıdalar Tarım ve Orman Bakanlığından alınan izinle üretilmektedir. Bakanlıkça onaylı tüm takviye edici gıdalar online bir veritabanına kaydedilmektedir. Bu veritabanına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bu sayfa kullanılarak “takviye edici gıda onay numarası sorgulama” yapılabilmektedir.
Supradyn sağlık bakanlığı onaylı mı?
Supradyn bitkisel besin destekleri bakanlık tarafından onaylanmış sağlıklı bir üründür.
Takviye ilaçların orijinal olduğunu nasıl anlarız?
Ürünün kutusu üzerinde ve etiketinde sızıntı, kazıntı varsa, son kullanım tarihinde oynama varsa, dış ambalaj üzerindeki bilgilerin şekli ve içeriğinde farklılık varsa, ambalajın kağıt dokusu, boyutu ve kalınlığı, kağıdın parlaklığı veya cilası farklıysa, yazı fontları ve boyutu orijinal üründen farklıysa elinizdeki …Pharmaton hangi bakanlık onaylı?
Kullandığınız takviye edici gıda Bakanlıkça onaylı mı? Adım Adım Takviye Edici Gıda Sorgulama Rehberini kullanarak hemen öğrenebilirsiniz. Takviye edici gıdalar Tarım ve Orman Bakanlığından alınan izinle üretilmektedir.Supradyn bitkisel mi?
Dolayısıyla enerjinizi yenilemenize ve gün boyu enerjik kalmanıza yardımcı olur. Gün içerisinde yeteri kadar sebze ve meyve tüketemiyorsanız, çok çalışıp, koşuşturup yoruluyorsanız, Supradyn tam size göre! Zira bu bitkisel vitamin sayesinde bağışıklık sisteminizi ayakta tutup, hastalıklardan korunabilirsiniz.