- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Gıda sektörüne hangi bakan bakıyor?
MADDE 19– (1) Bu Yönerge hükümlerini Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı yürütür.Gıda denetimlerini kim yapıyor?
Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü
Gıda Kontrolü kim yapar?
(2) Denetim ve kontrol usul ve esasları aşağıdaki gibidir; a) Bu Yönetmelik hükümleri çerçevesinde, gıda işletmelerinin denetim ve kontrolleri Tarım ve Köyişleri Bakanlığınca eğitim verilerek yetkilendirilen ve adlarına kimlik kartı düzenlenen gıda kontrolörü/gıda denetçisi tarafından yapılır.Sedat Ildız kimdir?
Sedat ILDIZ – Genel Müdür Yardımcısı V. Hatay ili Kırıkhan ilçesinde 1965 yılında doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Şanlıurfa ili Birecik ilçesinde tamamlamış 1987 yılında Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesinden mezun olmuştur.
Bekir Pakdemirli (10 Kasım 1973, İzmir, Türkiye), Türk ekonomist.
Gıda tarım ve Hayvancılık Bakanı kimdir?
Gıda kontrolü nasıl yapılır?
Denetim, gıda üretim zincirinin tüm aşamalarında veya uygun görülen aşama ve/veya aşamalarında denetim programına uygun olarak yılda en az iki kez; ayrıca gerekli görüldüğü zamanlarda veya şüphe ve şikayet üzerine yapılır. Denetim, önceden uyarı yapılmaksızın gerçekleştirilir.Ercan Turktemel kimdir?
GENEL MÜDÜR YARDIMCILIKLARINA VEKALETEN ATAMA Tarımdan Haber’de yer alan habere göre; Tarla ve Bahçe Bitkileri Daire Başkanı Ercan Türktemel, İyi Tarım Uygulamaları ve Organik Tarım Daire Başkanı Cengiz Budan ve Tarım Havzaları Daire Başkanı Uğur Erdem vekaleten Bitkisel Üretim Genel Müdür Yardımcılığına atandılar.