AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

GI Jane esprisi ne?

Editör

Yeni Üye

GI Jane esprisi ne?​

Chris Rock şakasında “Dua ediyorum Will Smith kazansın diye” dedi gülerek. Sonra da Smith’in yanında oturan karısına “Jada seni çok seviyorum. G.I Jane 2 sabırsızlıkla bekliyorum” diye seslendi. Bu sözlerin ardından Jada Pinkett Smith’in yüzündeki hoşnutsuzluk dikkat çekti.

GL Jane ne demek?​

slang. amerikalıların “çetin ceviz, dişli, esaslı, zor hatun” mealinde kullandıkları laf. hey gidi ridley scott.

GI Jane filminin konusu nedir?​

GI Jane filminin konusu nedir?
Teğmen Jordan O’Neill, bu ekibe alınan tek kadın olarak tartışılmaktadır. Henüz erkeklerin bile iyi bir şekilde adapte olamadığı bir bölükte bir kadının barınabilmesi çok tehlikeli görülmektedir. Birliğin bir süre sonra başlayacak eğitimleri bile askerleri bir cehennemin içerisine bırakacaktır.

Chris Rock ne ded?​

Christopher Julius Rock III (d. 7 Şubat 1965) Amerikalı komedyen, oyuncu, yönetmen, televizyon ve film yapımcısı, senarist.

Chris Rock ne yaptı?​

Christopher Julius Rock III (d. 7 Şubat 1965) Amerikalı komedyen, oyuncu, yönetmen, televizyon ve film yapımcısı, senarist….
Chris Rock
Meslek | Komedyen, televizyon, film
Etkin yıllar | 1984–günümüz
Evlilik | Malaak Compton (1996-günümüz)
Çocuk(lar) | 2

Chris Rock Will Smith eşi için ne dedi?​

Chris Rock Will Smith eşi için ne dedi?
Jane II’nin gelmesini dört gözle bekliyorum” diyen Chris Rock’a tokat attı. Kameralar önünde olayın başta bir senaryo olduğu düşünülürken daha sonra yerine oturan Smith, “Eşimin adını o lanet olası ağzına almayacaksın” diye bağırdı. Rock da, “Tabii ki de almayacağım.

Chris Rock nereli?​

7 çocuklu bir ailenin ilki olarak 7 Şubat 1965’te doğdu. Andrews’te doğan Chris, daha sonra ailesiyle birlikte Brooklyn’e gitti. Annesi bir sosyal işçi ve öğretmen, babasıysa sürücü ve gazete dağıtıcısıydı. Julius (babası) 1989’da öldü.

Chris Rock kimle evli?​

Malaak Compton RockChris Rock / Eşi (e. 1996–2016)

Will Smith eşi espri ne?​

Will Smith eşi espri ne?
‘ALOPESİ AREATA’ NEDİR? Tıpta ‘alopesi areata’, halk arasında saçkıran ya da kılkıran hastalığı olarak bilinir. Saçlı deri, sakal bölgesi, kaşlar, kirpikler ve diğer vücut kıllarının, belli bir belirti olmaksızın, tüm vücuda yayılmış bir biçimde dökülmesiyle kendini gösteren bir hastalıktır.

Will Smith eşi neden kel?​

Jada Pinkett Smith bir süredir saçlarını kaybetmesine sebep olan alopesi hastalığıyla mücadele ediyor. Aslında 2018’den beri bu hastalığa sahip, ancak geçtiğimiz yıl bu sebeple iyice seyrelen saçlarını tamamen kazıttı ve peruk takmak yerine bu yeni haliyle barışık olmayı seçti.

Jada Pinkett Smith ne dedi?​

Görüntülerde Smith yerine oturmak için dönerken Rock, “Will Smith az önce beni patakladı” diyor ve Jada da bu espriye kahkaha atıyor. Smith sandalyesine oturduktan sonra, “Karımın adını o, s***k ağzına alma” diye bağırıyor.

Will Smith eşi ne hastası?​

Will Smith eşi ne hastası?
Tıpta ‘alopesi areata’, halk arasında saçkıran ya da kılkıran hastalığı olarak bilinir. Saçlı deri, sakal bölgesi, kaşlar, kirpikler ve diğer vücut kıllarının, belli bir belirti olmaksızın, tüm vücuda yayılmış bir biçimde dökülmesiyle kendini gösteren bir hastalıktır.

GI Jane esprisi, Chris Rock'un kahkaha ile söylediği bir espriydi. Jada Pinkett Smith'e, "Jada seni çok seviyorum. G.I Jane 2 sabırsızlıkla bekliyorum" şeklinde hitap etti. "GI Jane" terimi Amerikalıların "çetin ceviz, dişli, esaslı, zor hatun" anlamında kullandıkları bir tabirdir. "GI Jane" terimi, zorlu, dayanıklı ve güçlü bir kadını ifade eder.

GI Jane filmi, 1997 yapımı ve başrolünde Demi Moore'un olduğu bir askeri drama filmidir. Filmde Teğmen Jordan O’Neill'in hikayesi anlatılmaktadır. Jordan, ABD Donanması SEAL eğitimine alınan tek kadındır ve erkeklerin bile zorlandığı bu eğitime katılmıştır. Film, kadınların da erkeklerle eşit olduğunu ve zorlu askeri eğitimleri başarıyla tamamlayabileceğini vurgular.

Chris Rock, Amerikalı ünlü bir komedyendir. Kariyeri boyunca komedi, oyunculuk, yönetmenlik ve senaristlik gibi pek çok alanda çalışmıştır. 7 Şubat 1965 doğumlu olan Chris Rock, uzun yıllardır sektörde aktif olarak yer almaktadır.

Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith, alopesi areata hastalığı ile mücadele etmektedir. Bu hastalık saç dökülmesine neden olur ve Jada Pinkett Smith'in saçlarının seyrekleşmesine yol açmıştır. Hastalık nedeniyle artık peruk takmak yerine kısa saç modelini tercih eden Smith, hastalığı hakkında açık ve cesur bir şekilde konuşarak farkındalık yaratmaktadır.

Geri