AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Gevey hat nedir?

Editör

Yeni Üye

Gevey hat nedir?​

Gevey, üzerinde elektronik devreler olan basit bir aparattır. Sim kilidini kaldırmak yerine bypass ederek, telefonun sim kilidi serverlarını aşmasını sağlar.

Gevey yasal mı?​

Gevey yasal mı?
iPhone 4’ün “unlock” (cihazın şebeke kilidini açma) sistemini açan bu yöntem nedeniyle, telefon her kapanıp açıldığında yeniden aktif hale gelmesi için 112 hattının aranması gerekiyor. Yurt dışında 50 dolara satılan “Gevey Turbosim” adlı SIM aldatıcıların “yasa dışı” olarak Türkiye’de de satışa sunulduğu belirlendi.

Gevey güvenli mi?​

Gevey.biz Sitesi Güvenilir Değil İade Etmiyor Ürün Çalışmıyor. 2 tane Gevey aldım aracı siteden sonrasında ürünler geldi uyum sağlamadı. M*** denilen şahısla görüştüm ürünleri gönderin ama siteden onaylayın biz size 150₺ fark ile başka ürün gönderelim diyerek siteden parayı satıcıya aktardım.

E sim nasıl alınır?​

E sim nasıl alınır?
- 1 Ayarlar menüsüne git.
- 2 “Bağlantılar” tıkla.
- 3 “Sim kart yöneticisi”ni seç
- 4 “Mobil plan ekleme” yi tıkla.
- 5 “Operatör QR kodunu kullan” tıkla.
- 6 eSIM kartının üzerindeki QR kodu okut.
- 7 Sim kilidini açmak için pin kodunu gir.
Iphone 11 Pro kayıt nasıl yapılır?​
Yurtdışı telefon kaydı nasıl yapılır
- Yurt dışı telefon kayıt harcı 2.732 TL’yi bankaya veya internet ver dairesinden öde.
- E-devlet üzerinden belge gerekmeden kaydını yap.
- E-Devlet yoksa Abone kayıt merkezinden kaydını yaptır.
- Kendi pasaportuna kaydettirmek zorundasın.

Yurt dışı iphone nasıl kullanılır?​

Yurt dışı iphone nasıl kullanılır?
Yurt dışından gelen telefon kapandı nasıl açılır, adım adım yurt dışı telefon kaydı nasıl yapılır:
- Yurt dışı telefon kayıt harcı 2.732 TL’yi bankaya veya internet ver dairesinden öde.
- E-devlet üzerinden belge gerekmeden kaydını yap.
- E-Devlet yoksa Abone kayıt merkezinden kaydını yaptır.

iPhone telefon kayıt nasıl yapılır?​

Yasaya göre, yolcu beraberinde getirilen cihazların kayıt işlemi için pasaport sahibi olan kişilerin e-devlet sitesine veya abone kayıt merkezlerinden başvurması gerekiyor. Abone kayıt merkezine şahsen başvurularda pasaportun yanı sıra telefon harcı ödendiğini gösterir belgenin aslı ile başvuruda bulunulması isteniyor.

Gevey, bir telefonda sim kilidini bypass ederek sim kilidini serverları aşmasına izin veren basit bir aparat olarak tanımlanabilir. Ancak, Türkiye'de yasa dışı olarak satışa sunulduğu belirtildiği için yasal olmadığı düşünülmektedir.

Gevey'nin güvenilirliği konusunda ise internet üzerinde farklı deneyimler ve yorumlar bulunmaktadır. Bazı kullanıcılar ürünü aldıklarında sorunsuz bir şekilde kullanırken, bazıları ise karşılaştıkları sorunları dile getirmektedir. Bu nedenle, Gevey gibi ürünleri satın almadan önce dikkatli olmak ve güvenilir kaynaklardan alışveriş yapmak önemli olabilir.

Esim (eSIM) ise geleneksel plastik sim kartlarına alternatif olarak kullanılan bir teknolojidir. E sim almak isteyen bir kişi, cihazının ayarları menüsünden "Sim Kart Yöneticisi" kısmına giderek mobil plan eklemeyi seçip operatörün QR kodunu taratarak e-SIM kartını kullanabilir.

Yurt dışından getirilen iPhone'ların Türkiye'de kullanılabilmesi için kayıt işlemi yapılması gerekmektedir. Bu kayıt işlemi için belgeler ve harç bedelleri ödenmelidir. Bu işlemleri e-devlet üzerinden de yapmak mümkündür.

Özetle, Gevey'nin yasal durumu, güvenilirliği konusunda çeşitli deneyimler bulunmaktadır. Yurt dışından getirilen telefonların Türkiye'de kullanılabilmesi için belirli prosedürlerin takip edilmesi gerekmektedir. E sim ise geleneksel sim kartlara alternatif bir teknolojidir ve kullanıcılarının hayatını kolaylaştırabilir.

Geri