AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Getir siparisleri ne kadar zamanda gelir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Getir siparişleri ne kadar zamanda gelir?​

iki markanın mobil uygulaması içinde teslimat süresi ortalama olarak 8 – 13 dakika arası veriliyor. yemeksepeti banabi çoğunlukla bu süreye uyarken, 10 siparis basina 3 sipariste ortalama 15 dakika gec kaliyor. getir ise 10 siparisin 5’inde bu süreyi gecirirken, ortalama 1 sipariste teslimat süresi 1 saate kadar uzuyor …
Yemek Sepeti kaç saate gelir?
30 dakikada teslim garantisi, sipariş verilen şubenin servis sınırlarında geçerlidir.
D&R kargo süresi ne kadar?
Genellikle 4-5 iş günü içinde tedarik ederler. Kaç Lira üstü kargo bedava oluyor? Kaç Lira üstü kargo bedava oluyor? 50 lira üstünde kargo bedava oluyor. ayrıca kartlara vade farksız taksit yapılabiliyor.

Getirçarşı komisyon ne kadar?​

İşletme olarak üye olduğumuz Getir Çarşı uygulamasında sözleşme dışında komisyon oranı alınıyor. Sözleşmeye göre alınması gereken tutar; dağıtım komisyon oranı %7 ile sipariş komisyon oranı %8 ve dağıtım komisyon oranı 2.5TL olarak belirlenmiştir.
Yemeksepeti online ödeme ne zaman hesaba geçer?
Paralar her on beş günde bir kesilen fatura üzerine yatırılıyor. Bu ay bayrama ve 19 Mayıs’a denk gelinmesine rağmen yine beş iş günü içinde yatırılıyor.
Dr kargo ücreti ne kadar 2022?
2-Kargo ve Ücretler’den sepetinizdeki ürünlerin toplam tutarına göre ödenecek kargo tutarını görebilirsiniz. Standart kargo ücreti 14,99 TL’dir. 100 TL üstü siparişlerde ve belirli günlerde yapılan “kargo bedava” kampanyalarında kargo ücreti alınmamaktadır.

Getir ortalama kaç dakikada getiriyor?​

eskiden 10 dakikanın üzerine neredeyse hiç çıkmayan getir şuan değil 10 dakika 20 dakikada getirirse mutlu oluyoruz.. sıraya alıyoruz uyarısını aldıysanız artık siparişiniz araf katmanına düşüyor ve sadece tanrı isterse size geliyor.
Getir neden hızlı?
2018 ortasına kadar 3 milyon sipariş teslimini %90’ın üstü ‘dakiklik başarısı’ ile tamamlayan Getir’in hizmet hızından ödün vermemesinin sebebi İstanbul’da 62 dağıtım merkezinin ve 600 motor kuryesinin bulunması. Dağıtım merkezlerinin sahiplerinin neredeyse hepsi Getir çalışanları.

Geri