Geri odeme kuponu nasil kullanilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Geri ödeme kuponu nasıl kullanılır?​

Kupon başarılı bir şekilde kullanıldığında, geri ödeme ödülünüz etkinleştirilecektir. İlgili ürünün alım satım komisyon tutarına karşılık gelen günlük geri ödeme, alım satım işleminizin ertesi günü USDT cinsinden spot hesabınıza her gün yatırılacaktır.

Binance kupon kodu nedir?​

Binance kuponu nedir? Bu kupon, sizi ödüllendirmek ve size yeni ürünlerimizi deneyimleme fırsatı sunmak için yarattığımız interaktif bir araçtır. Binance platformundaki etkinliğinize veya katılımınıza bağlı olarak Ödül Merkezinize farklı türde kuponlar gönderilir.
Binance Komisyon geri ödeme oranı nedir?
Basitçe söylemek gerekirse, Binance size tüm tavsiyelerinizin alım satım ücretleri üzerinden komisyon verir. Bu, tavsiyelerinizden biri işlem ücretlerine 100$ harcarsa, 20$ nakit geri ödeme alacağınız anlamına gelir.
100 USDT geri ödeme kuponu nasıl kullanılır?
Eğer Kullanıcı A’nın bugünkü Spot alım satımlarının toplam komisyonu 300 USDT ise, sadece kalan 100 USDT’lik bakiyeyi geri ödeme olarak alır; Eğer bir kullanıcı aynı ürün için aynı anda birden fazla Geri Ödeme Kuponu etkinleştirirse, kuponlar kullanım sırasına göre düşülür (ilk kullanılan, ilk yakılır);

Lite referans nedir?​

Binance Lite Referans Modu ile Tanışın: Alım-Satım Komisyonlarınızdan Kişi Başı 100 USDT Geri Ödeme Kazanmak ve 130.000 $ Değerindeki Ek Ödül Havuzunu Paylaşmak için Arkadaşlarınızı Davet Edin.

BTC kupon kodu ne işe yarar?​

BtcTurk’ün sosyal medya hesaplarında yayınlanan ve ayrıca kullanıcılara mail yoluyla iletilen indirim kuponunu kullanarak 24 saat boyunca tüm işlem çiftlerinde komisyonsuz alım satım yapabilirsiniz. Kupon kodunu 24 Nisan’a kadar dilediğiniz gün etkinleştirebilirsiniz.
Binance komisyon oranı ne kadar?
Binance al sat yaparken komisyon kesiyor mu?
Alım satım komisyonlarınızı ödemek için BNB (Binance Coin) kullanmazsanız, her alım satım işleminden %0,1 standart komisyon alınır.

Binance tr referans ne işe yarar?​

Binance TR Referans Programı; arkadaşlarınızı Binance TR’ye davet ederek pasif gelir elde edebileceğiniz bir programdır. Size özel oluşturulan referans linkiniz ile Binance TR’ye kayıt olan arkadaşlarınız Binance TR’de her işlem yaptığında, siz de pasif gelir kazanırsınız.

BtcTurk hediye kodu nedir?​

BtcTurk’ten kullanıcılarına, 3 ay boyunca geçerli, aktifleştirdikten sonra 24 saat boyunca komisyonsuz alım satım yapabileceğiniz kupon kodu: BTCTURKHEDIYE.
BTC ne kadar komisyon alıyor?
BTC alım/satım işlemlerinizdeki son 30 günlük işlem hacminize göre ödeyeceğiniz komisyon oranları belirlenmektedir. Örneğin son 30 günde 0 ile 1.5 BTC arası BTC alım satımı yapan bir kullanıcımız piyasa yapıcı olarak %0,10, piyasa alıcı olarak %0,15 komisyon ödeyecektir.
Binance kredi kartı komisyonu ne kadar?

Binance komisyon indirimi nasıl alınır?​

Spot: Bu referans bağlantılarının sağladığı maksimum indirim referansı veren kişiye göre farklılık gösterir, fakat referans bağlantısı üzerinden bir hesap oluşturarak Binance’in spot piyasa komisyonlarında %20’ye varan indirim kazanabilirsiniz.

Binance tr ne kadar kesiyor?​

Binance kayıt ödülü nedir?
Kayıt Olun, Kimlik Doğrulamasını Tamamlayın ve 45.000 $ Değerinde STEPN (GMT) Ödülünü Paylaşın! Promosyon döneminde bu bağlantı ile bir Binance hesabı oluşturun ve 40.000 $ değerinde STEPN (GMT) ödülünden pay alma garantisi ile bir hediye kazanın.
Binance ödül kuponu nedir?

Binance tr referans kodu ne işe yarar?​

Kaydolun ve komisyon indirim oranına sahip referans linkleri ve QR kodları oluşturun. Arkadaşlarınızı referans linki ya da QR koduyla üye olmaya davet edin ve her bir alım satım işlemi gerçekleştirdiklerinde siz de kazanın.
Alım Satım Komisyonları Alım satım komisyonlarınızı ödemek için BNB (Binance Coin) kullanmazsanız, her alım satım işleminden %0,1 standart komisyon alınır.

100 USDT geri ödeme kuponu nedir?​

Binance Lite referans nedir?

Geri