Georgina Rodriguez kac çocuğu var?
Alana Martina dos Santos AveiroBella EsmeraldaGeorgina Rodríguez/ÇocuklarıRonaldo’nun çocuğu öldü mü?
Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo ile Georgina Rodriguez, yeni doğan ikizlerinden birinin hayatını kaybettiğini paylaştı. Çiftin sosyal medya hesaplarından yapılan ortak açıklamada, “Oğlumuzun yaşamını yitirdiğini büyük üzüntüyle açıklıyoruz. Bir anne-babanın karşılaşabileceği en büyük acıyı yaşıyoruz.
Ronaldo ilk oğlu kimden?
2’si kız, 2’si erkek 4 çocuğu var Ronaldo’nun. 4 çocuğun 3’ü ise taşıyıcı anneden. Ancak özet olarak söyleyelim: Ronaldo’nun tüm çocukları öz, yani evlatlık bir çocuğu yok. Amerikalı bir taşıyıcı anneden olan ilk oğluğunu kucağına aldığında onu Madrid’te annesi ve ailesi ile büyütmeye karar vermişti.
Junior Ronaldo kaç yaşında?
11 yaşında (17 Haziran 2010)Cristiano Ronaldo Jr. / YaşC Ronaldo evli mi?
Manchester United’ın yıldızı Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez çifti, ikiz bebekleri olacaklarını açıkladı. Sosyal medyadan Rodriguez ile birlikte ultrason görüntülerini paylaşan Portekizli futbolcu, “İkiz Bebek beklediğimizi açıklamaktan mutluluk duyuyoruz.
Ronaldo’nun oğluna ne oldu?
Ronalda, sosyal medya hesabından yeni doğan oğlunun öldüğünü açıkladı. Ölüm nedenini açıklamayan çift duydukları üzüntüyü şu sözlerle dile getirdi: “Oğlumuzu maalesef kaybettik. Çok üzüntülüyüz.
37 yaşındaki yıldız futbolcu, Salı günü oynanan maçta forma giyemedi. Ronaldo ve sevgilisi Georgina Rodriguez Pazartesi günü yaptıkları açıklamada, yeni doğan ikiz bebeklerinden erkek olanın hayatını kaybettiğini duyurdu. Çift, açıklamalarında “herhangi bir anne-babanın yaşayacağı en büyük acı” ifadelerini kullandı.
Ronaldo Neden annesi ile yaşıyor?
Soru: “Annen hala seninle yaşıyor, neden ona bir ev almıyorsun?” Cristiano Ronaldo: Annem, beni kendi hayatını feda ederek büyüttü. Ben yemek yiyeyim diye, geceleri aç uyudu! Tüm başarımı anneme adıyorum ve hayatta olduğu sürece benim yanımda olacak..
Ronaldo’nun oğlu şu an kaç yaşında?
Cristiano Ronaldo Jr.Mateo RonaldoCristiano Ronaldo/Oğulları
Ronaldo’nun en büyük çocuğu kaç yaşında?
Çocuklarından ilki, babası Cristiano’nun adını taşıyor ve 4 Temmuz 2010’da doğdu. 12 yaşındaki Cristiano Jr., Manchester United’ın akademisinde top koşturuyor. Amerika Birleşik Devletleri’nde vekil hamilelikle doğdu ve annesinin adı gizlilik sözleşmesi nedeniyle açıklanmadı. Eva ve Mateo 2017 yılında dünyaya geldi.Corcina Rodriguez kaç yaşında?
28 yaşında (27 Ocak 1994)Georgina Rodríguez / Yaş