AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

General Mobile Tablet 2 El Ne Kadar?

SoruCevap

Yeni Üye
General Mobile Tablet 2 El Ne Kadar? General Mobile Tablet 2 fiyatları, ikinci el piyasada oldukça değişkenlik göstermektedir. General Mobile Tablet 2 El Ne Kadar? sorusunun yanıtı, cihazın özelliklerine, kullanım süresine ve genel olarak piyasa koşullarına bağlıdır. İkinci el General Mobile Tablet 2 fiyatları, genellikle daha uygun olabilmektedir. Ancak, cihazın kondisyonu, kullanım süresi ve ekstra özellikleri gibi faktörler fiyatı etkileyebilir. İkinci el General Mobile Tablet 2 fiyatlarını öğrenmek için güvenilir platformlardan fiyat araştırması yapmanız önemlidir. Genel olarak, General Mobile Tablet 2 El Ne Kadar? sorusuna net bir yanıt vermek mümkün olmamakla birlikte, ikinci el piyasada uygun fiyatlar bulunabilir.
İçindekiler

General Mobile Tablet 2 El Ne Kadar?​

General Mobile Tablet 2’nin ikinci el fiyatı, birçok faktöre bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Tablet’in genel durumu, bellek kapasitesi, ekran özellikleri gibi faktörler fiyatı etkileyen önemli unsurlardır. Ayrıca, satış yapılan platform, satıcının istediği fiyat ve piyasa koşulları da fiyat üzerinde etkili olabilir.

General Mobile Tablet 2’nin Özellikleri Nelerdir?​

General Mobile Tablet 2, 10.1 inçlik Full HD IPS dokunmatik ekran, 2 GB RAM, 32 GB dahili depolama alanı, 1.3 GHz dört çekirdekli işlemci gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca, microSD kart desteği ile depolama alanı genişletilebilir, 5 MP arka kamera ve 2 MP ön kamera gibi kamera özellikleri bulunur. Tablet, Android işletim sistemiyle çalışır ve 7000 mAh batarya kapasitesine sahiptir.

General Mobile Tablet 2 Hangi İşletim Sistemini Kullanıyor?​

General Mobile Tablet 2, Android işletim sistemini kullanmaktadır. Bu işletim sistemi, kullanıcılara geniş bir uygulama ve oyun yelpazesi sunar. Ayrıca, Android işletim sistemi kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir ve kolay kullanım imkanı sağlar.

General Mobile Tablet 2’nin Ekran Boyutu Kaç İnç?​

General Mobile Tablet 2’nin ekran boyutu 10.1 inçtir. Bu büyük ekran, kullanıcılara daha geniş bir görüntüleme alanı sunar ve film izleme, oyun oynama gibi aktivitelerde daha iyi bir deneyim sağlar.

General Mobile Tablet 2’nin Batarya Kapasitesi Ne Kadar?​

General Mobile Tablet 2’nin batarya kapasitesi 7000 mAh’dir. Bu yüksek kapasite, tabletin uzun süre dayanmasını sağlar ve kullanıcılara daha uzun kullanım süresi sunar. Böylece, tabletin sık sık şarj edilmesi gerekmeksizin daha uzun süre kullanılabilir.

General Mobile Tablet 2’nin Kamerası Kaç Megapiksel?​

General Mobile Tablet 2’nin arka kamerası 5 megapiksel, ön kamerası ise 2 megapikseldir. Bu kameralar, günlük kullanım için yeterli kalitede fotoğraf ve video çekimi yapmayı sağlar. Ancak, profesyonel fotoğrafçılık için yüksek çözünürlüklü kameralar beklenmemelidir.

General Mobile Tablet 2’nin Dahili Depolama Alanı Kaç GB?​

General Mobile Tablet 2’nin dahili depolama alanı 32 GB’dır. Bu depolama alanı, kullanıcılara uygulamaları, fotoğrafları, videoları ve diğer dosyaları depolamak için yeterli bir alan sunar. Ayrıca, microSD kart desteği sayesinde depolama alanı genişletilebilir.

General Mobile Tablet 2’nin RAM Kapasitesi Ne Kadar?​

General Mobile Tablet 2’nin RAM kapasitesi 2 GB’dır. Bu RAM miktarı, tabletin hızlı ve akıcı bir şekilde çalışmasını sağlar. Kullanıcılar, birden fazla uygulama ve görevi aynı anda çalıştırabilir ve daha iyi bir performans elde edebilir.

General Mobile Tablet 2’ye MicroSD Kart Takılabilir mi?​

Evet, General Mobile Tablet 2’ye microSD kart takılabilir. Tablet, microSD kart desteği ile depolama alanını genişletebilmenize olanak sağlar. Böylece, daha fazla fotoğraf, video ve dosya depolayabilirsiniz.

General Mobile Tablet 2’nin İşlemcisi Kaç Çekirdekli?​

General Mobile Tablet 2’nin işlemcisi 1.3 GHz dört çekirdekli bir işlemcidir. Bu işlemci, tabletin hızlı ve akıcı bir şekilde çalışmasını sağlar. Kullanıcılar, oyun oynarken, film izlerken veya çoklu görevler yaparken daha iyi bir performans elde edebilir.

General Mobile Tablet 2’nin Ağırlığı Ne Kadar?​

General Mobile Tablet 2’nin ağırlığı yaklaşık olarak 520 gramdır. Bu hafif ağırlık, tabletin taşınabilirliğini artırır ve kullanıcılara daha rahat bir kullanım deneyimi sunar. Tablet, uzun süreli kullanımlarda bile kolaylıkla taşınabilir.

General Mobile Tablet 2’nin Wi-Fi Özelliği Var mı?​

Evet, General Mobile Tablet 2 Wi-Fi özelliğine sahiptir. Bu özellik sayesinde tablet, kablosuz internet bağlantısı üzerinden internete erişebilir. Kullanıcılar, evde veya herhangi bir Wi-Fi noktasında internete kolaylıkla bağlanabilirler.

General Mobile Tablet 2’nin Ekranı Dokunmatik mi?​

Evet, General Mobile Tablet 2’nin ekranı dokunmatiktir. Bu özellik, kullanıcıların tablet üzerinde parmaklarıyla dokunarak işlem yapabilmesini sağlar. Dokunmatik ekran, kullanıcıların tabletin özelliklerini daha kolay bir şekilde kullanmasını sağlar.

General Mobile Tablet 2’nin İşletim Sistemi Güncellenebilir mi?​

Evet, General Mobile Tablet 2’nin işletim sistemi güncellenebilir. Android işletim sistemi, düzenli olarak güncellemeler yayınlar ve kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunmak için yeni özellikler ekler. Kullanıcılar, güncellemeleri tabletlerine indirerek işletim sistemini güncel tutabilirler.

General Mobile Tablet 2’nin Şarj Süresi Ne Kadar?​

General Mobile Tablet 2’nin şarj süresi kullanılan şarj adaptörüne ve kullanım koşullarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Genellikle, tabletin tamamen şarj olması ortalama olarak 3-4 saat sürer. Şarj süresi, tabletin batarya kapasitesine bağlı olarak değişebilir.

General Mobile Tablet 2’nin Ses Kalitesi Nasıldır?​

General Mobile Tablet 2’nin ses kalitesi kullanıcıların beklentilerini karşılayacak düzeydedir. Tablet, dahili hoparlörleri ve ses çıkışı sayesinde yüksek kalitede ses deneyimi sunar. Kullanıcılar, film izlerken, müzik dinlerken veya oyun oynarken net ve kaliteli seslerin keyfini çıkarabilirler.

General Mobile Tablet 2’ye SIM Kart Takılabilir mi?​

Hayır, General Mobile Tablet 2’ye SIM kart takılamaz. Bu tablet sadece Wi-Fi üzerinden internete erişim sağlar. SIM kart desteği olmadığı için mobil veri bağlantısı kullanılamaz.

General Mobile Tablet 2’nin Ekran Çözünürlüğü Kaç Pixel?​

General Mobile Tablet 2’nin ekran çözünürlüğü Full HD (1920 x 1200) pikseldir. Bu yüksek çözünürlük, tabletin daha net ve canlı renklerle görüntüleri sunmasını sağlar. Kullanıcılar, yüksek çözünürlüklü videoları ve fotoğrafları daha iyi bir kalitede görüntüleyebilirler.

General Mobile Tablet 2’nin İşletim Sistemi Sürümü Ne?​

General Mobile Tablet 2, Android işletim sistemiyle çalışır. İşletim sistemi sürümü, tabletin satın alındığı döneme bağlı olarak değişebilir. Kullanıcılar, tabletlerindeki ayarlar bölümünden işletim sistemi sürümünü kontrol edebilirler.

General Mobile Tablet 2’nin Garanti Süresi Ne Kadar?​

General Mobile Tablet 2’nin garanti süresi, satın alındığı yer ve üretici firma tarafından belirlenen garanti koşullarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Genellikle, tabletlerin garanti süresi 2 yıl olarak belirlenmiştir. Kullanıcılar, garanti süresi içinde oluşan herhangi bir arıza durumunda üretici veya yetkili servis merkezine başvurarak ücretsiz tamir veya değişim hizmeti alabilirler.

General Mobile Tablet 2 El Ne Kadar?​

General Mobile Tablet 2 fiyatı ne kadar?
General Mobile Tablet 2 özellikleri ve teknik detayları nelerdir?
General Mobile Tablet 2 ekran boyutu kaç inç?
General Mobile Tablet 2 işletim sistemi hangi versiyon?
General Mobile Tablet 2 kamerası kaç megapiksel?

General Mobile Tablet 2 batarya ömrü ne kadar?
General Mobile Tablet 2 hafıza kapasitesi kaç GB?
General Mobile Tablet 2 ağırlığı ne kadar?
General Mobile Tablet 2 4G desteği var mı?
General Mobile Tablet 2 hangi renk seçenekleri mevcut?

Geri