AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

General Mobile markasi kime ait?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

General Mobile markası kime ait?​

General mobile markası 2005 yılında kurulmuştur. General Mobile’ın Sahibi Kim? General Mobile’ın sahibi aynı zamanda yönetim kurulu başkanı olan Sebahattin Yaman’dır.

GM 22 Pro kaç TL?​

Renk seçenekleri: Beyaz4.435 TL. Siyah4.439 TL.
IELTS General zor mu?​
Genele göre daha zordur. Fakat General IELTS’te okuma bölümü daha kolay olduğu için aynı puanı alabilmek için Academic Okuma sınavına göre daha fazla soru yapmanız gerekir. Örneğin Academic IELTS Reading bölümünden 6.0 alabilmek için 23 doğru yeterlidir.

General Mobile dünyada kaçıncı sırada?​

General Mobile dünyada kaçıncı sırada?
General Mobile, AOSMark’ın akıllı telefon üreticilerinin güncelleme desteklerine göre puanlayarak oluşturduğu listede tüm dünyadaki markalar arasında 5. sırada yer aldı.

GM 22 Plus kaç TL?​

GM 22 Plus kaç TL?
Renk seçenekleri: Beyaz3.187 TL. Mavi3.222 TL.

GM 22 Pro nasıl bir telefon?​

Ekran özellikleri anlamında GM 22 Plus modeli ile tamamen aynı özelliklere sahip olan GM 22 Pro, işlemci ve kamera konusunda ise farklı özelliklere sahip. 8 çekirdekli MediaTek Helio G95 işlemcisini kullanan GM 22 Pro modeli 8 GB Ram ve 128 GB dahili depolama ile geliyor.

IELTS general ne demek?​

IELTS General (IELTS Genel Eğitim) iş deneyimi için İngilizce konuşulan bir ülkeye gitmek, yükseköğrenim dışında eğitim amacı ile veya göçmenlik amacı ile İngilizce konuşulan bir ülkeye gitmek isteyenler için İngilizce dil yeterliliğini ölçmek için uygulanan ve uluslararası geçerliliği olan bir İngilizce dil sınavıdır.
General Mobile GM 21 Pro iyi mi?​
Bu fiyata göre iyi. Pubg, COD Mobile gibi oyunları arada sırada oynuyorum kasma-donma ile karşılaşmadım. Aşırı derecede ısındığı olmadı bi miktar ısınıyor ama sıkıntı çıkaracak kadar değil. Kamera performansı da fiyatına göre gayet iyi.

Gm20 nasıl bir telefon?​

Gm20 nasıl bir telefon?
Şarj performansı yoğun kullanmama rağmen şarjı günü çıkartıyor,%40 civarında kalıyor. Fiyatına göre kamerası gayet başarılı, ağır çekim ve hızlı çekim özelliği var. Bu fiyat segmentinde en başarılı telefon diyebilirim. Paketleme güzel.

General Mobile GM 5 Plus fiyatı ne kadar?​

General Mobile GM 5 Plus fiyatı ne kadar?
General Mobile GM 5 Plus 32 GB İle En Çok Karşılaştırılanlar
| General Mobile GM 5 Plus 32 GB | General Mobile GM 5 Cep Telefonu
Fiyat | 1.932,75 TL 4 satıcı | Fiyat Yok
Ortalama Puan | 35 yorum | 3 yorum
Ekran Boyutu | 5.5″ | 5″
Ekran Çözünürlüğü | 1080×1920 px | 720×1280 px

General Mobile Türk malı mı?​

33 ülkede faaliyet gösteren ve 2018 sonunda toplamda 45 ülkede olmayı hedefleyen General Mobile, inovasyon ve Ar-Ge çalışmaları ile de dikkati çekiyor. Söz konusu fabrika yatırımıyla yüzde 100 Türk markası olan General Mobile’ın, Ar-Ge merkezi ve operasyon yönetiminin ardından üretimi de Türkiye’de olacak.

General Mobile en iyi telefonu hangisi?​

Bir tarafta General Mobile’ın en sevileni GM 9 Pro bir yanda da 2021 GM ailesinin en güçlüsü GM21 Pro. General Mobile’ın belki de en çok satan ve zamanında çok satılıp General Mobile isminin daha fazla duyulmasına yardımcı olan GM 9 Pro sunduğu özellikler bakımından da doyurucu özelliklere sahipti.
General Mobile GM 20 iyi bir telefon mu?​

General Mobil 5 ne kadar?​

General Mobil 5 ne kadar?
64 bit ve 2 GB ram ile desteklenen ürün, hızlı bir mobil cihaz deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Ayrıca Google’ın sunmuş olduğu en yeni Android sürümlerinden olan Android 7.0 Nougat versiyonunu da bu cihazda deneyimleme şansı elde edeceksiniz.

General Mobile 5 Plus kaç yılında çıktı?​

General Mobile 5 Plus kaç yılında çıktı?
General Mobile GM 5 Plus çıkış tarihi ve fiyatı GM 5 Plus, dikkat çeken teknik özellikleri ve rekabetçi fiyatıyla Nisan 2016 itibariyle ülkemizde satışa çıkacak. Telefon, 2016 yılı içerisinde dünya genelinde 45 ülkede satılıyor olacak.

General kimin?​

General Mobile (GM) 2005 yılında iki girişimci Türk tarafından Amerika Birleşik Devletleri’nde kurulan bir mobil şirketidir. General Mobile 2010 yılında Sebahattin Yaman tarafından satın alınarak Telpa bünyesine katıldı. 2018 yılından itibaren fabrika yatırımıyla üretimini Türkiye’de yapmaya başladı.

General Mobile GM 21 iyi mi?​

Şarj süresi iyi kamera iyi işlemcisi iyi.. Çok oyun oynamayan için ideal. Ben oynamadığım için fazlasıyla yetiyor. parmak izi hızlı ve işlevsel.. Hiç şifre konmasa ekran kaydıma ile açılacak olsa bile parmak izine göre daha fazla zaman alıyor ekran kapalıyken pratik bir şekilde parmak izi ile kolayca açılıyor.
General Mobile GM 21 PLUS iyi mi?​
Telefonun tipi çok şık, ekranın netliği ve parlaklığı çok iyi, batarya süresi uzun ve sistem olarak da herhangi bir kasma takılma falan yok. Gayet güzel görünüyor ilk izlenim olarak. Beğendim. Kullanıcı bu ürünü GeneralMobile satıcısından aldı.

General Mobile 20 Pro ne kadar?​

General Mobile 20 Pro ne kadar?
Renk seçenekleri: Beyaz3.832 TL. Mavi3.419 TL.

General Mobile markası, 2005 yılında kurulmuş olup sahibi ve yönetim kurulu başkanı Sebahattin Yaman'dır. Türkiye'nin yanı sıra 33 ülkede faaliyet gösteren General Mobile, inovasyon ve Ar-Ge çalışmalarıyla dikkat çekmektedir.

GM 22 Pro'nun fiyatı renk seçeneklerine göre değişmektedir. Beyaz modeli 4.435 TL iken siyah modeli 4.439 TL olarak belirtilmiştir. GM 22 Plus ise beyaz rengiyle 3.187 TL, mavi rengiyle 3.222 TL fiyatla satışa sunulmaktadır.

General Mobile, AOSMark'ın güncelleme desteklerine göre puanladığı listede tüm dünyadaki markalar arasında 5. sırada yer almaktadır. GM 22 Pro modeli, GM 22 Plus modeliyle ekran özellikleri açısından aynı olup işlemci ve kamera konusunda farklılıklar göstermektedir. MediaTek Helio G95 işlemci, 8 GB Ram ve 128 GB dahili depolama GM 22 Pro'nun öne çıkan özelliklerindendir.

IELTS General, İngilizce konuşulan bir ülkeye iş deneyimi, eğitim veya göçmenlik amacıyla gitmek isteyenler için İngilizce dil yeterliliğini ölçen uluslararası geçerliliği olan bir sınav türüdür. Genel olarak Academic IELTS'e göre daha zor olabilir.

General Mobile'ın en iyi telefonu olarak GM 9 Pro ve GM 21 Pro modelleri öne çıkmaktadır. GM 9 Pro, popülerliği ve sunduğu özelliklerle dikkat çekmiş, GM 21 Pro ise 2021 GM ailesinin en güçlüsü olarak tanıtılmıştır.

Genel olarak kullanıcı yorumlarına bakıldığında, General Mobile telefonlarının fiyatlarına göre iyi performans sergileyen cihazlar olduğu görülmektedir. GM 20, GM 5 Plus, GM 21 ve GM 21 PLUS gibi modeller özellikle fiyat performans açısından olumlu yorumlar almaktadır.

Geri