General Mobile GM 21 iyi bir telefon mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

General Mobile GM 21 iyi bir telefon mu?​

Şarj süresi iyi kamera iyi işlemcisi iyi.. Çok oyun oynamayan için ideal. Ben oynamadığım için fazlasıyla yetiyor. parmak izi hızlı ve işlevsel.. Hiç şifre konmasa ekran kaydıma ile açılacak olsa bile parmak izine göre daha fazla zaman alıyor ekran kapalıyken pratik bir şekilde parmak izi ile kolayca açılıyor.

General Mobile GM 8 PUBG kaldırır mı?​

Merhaba Mert Bey, General Mobile GM8 PUBG oynatmaktadır. Ancak cihaz gerek donanımı gerekse fiyat segmentinden dolayı bazı noktalarda PUBG’yi yeterince akıcı şekilde çalıştırmaya yetecek performansı veremeyebilir. Detaylı bilgi için: 0216 345 83 84 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.
GM asistan ne demek?
Temizleyici, soğutucu, güç… Kaliteli bir asistan uygulaması olan GM Asistan, bizlere oldukça başarılı özellikler sunuyor. Temizleyici, soğutucu, güç tasarrufu ve hızlandırıcı gibi yetenekleri olan uygulama, cihazınızı daha verimli kullanmanıza olanak sağlıyor.

General Mobile markası hangi ülkeye ait?​

General Mobile (GM) 2005 yılında iki girişimci Türk tarafından Amerika Birleşik Devletleri’nde kurulan bir mobil şirketidir. General Mobile 2010 yılında Sebahattin Yaman tarafından satın alınarak Telpa bünyesine katıldı. 2018 yılından itibaren fabrika yatırımıyla üretimini Türkiye’de yapmaya başladı.

General Mobile 21 Pro nasıl bir telefon?​

Bu fiyata göre iyi. Pubg, COD Mobile gibi oyunları arada sırada oynuyorum kasma-donma ile karşılaşmadım. Aşırı derecede ısındığı olmadı bi miktar ısınıyor ama sıkıntı çıkaracak kadar değil. Kamera performansı da fiyatına göre gayet iyi.
General Mobile GM 8 özellikleri nelerdir?
General Mobile GM 8 Temel Özellikleri

Pubg hangi telefon kaldırır?​

Mobil cihazınızda bu oyunu keyifli bir şekilde oynayabilmek için pubg kaldıran telefonlar gereksinimleri arasında Android için 2 GB Ram, 3 GB boş bellek alanı ve Android 5.1.1 ve üzeri işletim sistemi gereklidir. İOS cihazlarda ise İOS 9 ve üzerin işletim sistemi, 3 GB bellek ve İphone 5 ve üzerin cihazlar gereklidir.

GM asistan nasıl kaldırılır?​

Google Asistan ayarları’nı tıklayın. Açık’ı tıklayın. Kaydet’i tıklayın. Herkes için etkin veya Herkes için devre dışı’yı seçin.
GM Watch nedir telefonda?
Sağlık İçin Teknoloji Kandaki oksijen seviyesi genel sağlık verisi olarak önemli bir göstergedir. GM Watch sensör teknolojisi sayesinde oksijen seviyesini ölçerek vücudunuzun oksijeni ne kadar iyi özümsediğini ölçer.

General Mobile güvenli mi?​

General Mobile, en güvenilir ve en güncel Android versiyonunu sunan marka olarak bilinmektedir. Bu özelliği sayesinde kullanıcılarına yüzde yüz saf bir Android deneyimi yaşatan marka, ürünlerini toplamda 33 farklı ülkeye ihraç etmektedir.

General Mobil 21 Pro kaç TL?​

Renk seçenekleri: Mavi3.463 TL. Siyah3.519 TL.
General Mobile GM 21 hangi ülkenin?
General mobile Türk markasıdır.

Geri