AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

General Mobile 5 Plus Fiyatı Ne Kadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

General Mobile 5 Plus Fiyatı Ne Kadar? General Mobile 5 Plus akıllı telefonun fiyatı hakkında merak edilenler. General Mobile 5 Plus fiyatı, özellikleri ve performansıyla dikkat çeken bir modeldir. Türkiye’de General Mobile 5 Plus fiyatı uygun bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. General Mobile 5 Plus, kullanıcılarına yüksek performanslı bir deneyim sunuyor. General Mobile 5 Plus fiyatı, diğer benzer modellere göre daha ekonomik bir seçenek sunuyor. General Mobile 5 Plus fiyatı, performansı ve özellikleriyle dikkat çeken bir akıllı telefon seçeneği olarak değerlendirilebilir. General Mobile 5 Plus fiyatı hakkında daha fazla bilgi almak için yetkili satıcılardan destek alabilirsiniz.
İçindekiler

General Mobile 5 Plus akıllı telefonun fiyatı, özellikleri ve performansıyla dikkat çeken bir modeldir. Peki, General Mobile 5 Plus’ın fiyatı ne kadar? İşte bu sorunun cevabı…

General Mobile 5 Plus Hangi Özelliklere Sahip?

General Mobile 5 Plus, kullanıcılarına birçok özellik sunan bir akıllı telefondur. Bu özellikler arasında 5.5 inç Full HD ekran, 13 MP arka kamera, 5 MP ön kamera, 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanı gibi öne çıkanlar bulunmaktadır.

General Mobile 5 Plus’ın Batarya Ömrü Nasıl?

General Mobile 5 Plus, 3000 mAh batarya kapasitesine sahiptir. Bu batarya kapasitesi, günlük kullanımda uzun süreli bir kullanım sağlamaktadır. Ayrıca, cihazın optimize edilmiş işletim sistemi sayesinde enerji verimliliği sağlanarak batarya ömrü daha da artırılmıştır.

General Mobile 5 Plus’ın İşletim Sistemi Hangi Versiyon?

General Mobile 5 Plus, Android işletim sistemi kullanmaktadır. Cihazın işletim sistemi versiyonu ise Android 7.0 Nougat‘tır. Bu işletim sistemi sayesinde kullanıcılara daha hızlı ve güvenli bir deneyim sunulmaktadır.

General Mobile 5 Plus’ın Ekran Çözünürlüğü Kaç Pixel?

General Mobile 5 Plus’ın ekran çözünürlüğü, 1920×1080 piksel olarak belirlenmiştir. Bu yüksek çözünürlük sayesinde kullanıcılar, net ve canlı renklere sahip bir görüntü deneyimi yaşarlar.

General Mobile 5 Plus’ın İşlemcisi Hangi Marka ve Model?

General Mobile 5 Plus’ın işlemcisi MediaTek MT6753 modelidir. Bu işlemci, 1.3 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli bir işlemcidir. Bu sayede cihaz, yüksek performanslı bir kullanım sunar.

General Mobile 5 Plus’ın Hafıza Kartı Desteği Var mı?

Evet, General Mobile 5 Plus hafıza kartı desteği sunmaktadır. Cihazın hafıza kartı desteği sayesinde depolama alanı kolayca genişletilebilir. MicroSD kart ile cihaza ekstra 128 GB depolama alanı eklemek mümkündür.

General Mobile 5 Plus’ın Ağırlığı Ne Kadar?

General Mobile 5 Plus’ın ağırlığı, 160 gram olarak belirlenmiştir. Bu sayede cihaz, hafif ve taşınabilir bir kullanım sunar.

General Mobile 5 Plus’ın Parmak İzi Okuyucusu Var mı?

Evet, General Mobile 5 Plus’ın parmak izi okuyucusu bulunmaktadır. Parmak izi okuyucusu sayesinde cihazın güvenliği artırılmış ve kullanıcılar kolayca cihazlarını kilitleyip açabilirler.

General Mobile 5 Plus’ın Kamera Kalitesi Nasıl?

General Mobile 5 Plus’ın kamerası, 13 MP çözünürlüğe sahiptir. Bu sayede kullanıcılar, yüksek kalitede fotoğraf ve video çekebilirler. Ayrıca, cihazın kamera özellikleri arasında otomatik odaklama, panorama çekim ve HDR gibi özellikler bulunmaktadır.

General Mobile 5 Plus’ın Pil Ömrü Nasıl?

General Mobile 5 Plus’ın pil ömrü, günlük kullanımda yeterli seviyededir. 3000 mAh batarya kapasitesi sayesinde kullanıcılar, uzun süreli bir kullanım sağlayabilirler. Ayrıca, cihazın optimize edilmiş işletim sistemi enerji verimliliğini artırarak pil ömrünü daha da uzatır.

General Mobile 5 Plus’ın Şarj Süresi Ne Kadar?

General Mobile 5 Plus’ın şarj süresi, kullanılan şarj adaptörüne ve kabloya bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Genellikle cihazın tam şarj olması için yaklaşık 2-3 saat süre gerekmektedir.

General Mobile 5 Plus’ın İşletim Sistemi Güncellenebilir mi?

Evet, General Mobile 5 Plus’ın işletim sistemi güncellenebilir. Android işletim sistemi, düzenli olarak güncellemeler alır ve kullanıcılara yeni özellikler sunar. Bu sayede cihazın performansı ve güvenliği artırılmış olur.

General Mobile 5 Plus’ın Su Geçirmezlik Özelliği Var mı?

Hayır, General Mobile 5 Plus su geçirmezlik özelliğine sahip değildir. Bu nedenle cihazı suya veya nemli ortamlara maruz bırakmamak önemlidir.

General Mobile 5 Plus’ın Ekranı Çizilmelere Karşı Dayanıklı mı?

Evet, General Mobile 5 Plus’ın ekranı çizilmelere karşı dayanıklıdır. Cihazın ekranı, Corning Gorilla Glass 4 teknolojisi ile korunmaktadır. Bu sayede ekran, günlük kullanımda çizilmelere karşı daha dayanıklı olur.

General Mobile 5 Plus’ın 4G Desteği Var mı?

Evet, General Mobile 5 Plus 4G desteği sunmaktadır. Bu sayede kullanıcılar, hızlı internet bağlantısıyla yüksek hızda veri indirme ve yükleme yapabilirler.

General Mobile 5 Plus’ın Renk Seçenekleri Nelerdir?

General Mobile 5 Plus, kullanıcılara farklı renk seçenekleri sunmaktadır. Bu renk seçenekleri arasında siyah, beyaz ve altın gibi popüler renkler bulunmaktadır.

General Mobile 5 Plus’ın RAM Kapasitesi Kaç GB?

General Mobile 5 Plus’ın RAM kapasitesi, 3 GB olarak belirlenmiştir. Bu sayede cihaz, hızlı ve akıcı bir performans sunar. Çoklu görevler arasında geçiş yaparken sorun yaşanmaz.

General Mobile 5 Plus’ın Depolama Alanı Kaç GB?

General Mobile 5 Plus’ın depolama alanı, 32 GB olarak belirlenmiştir. Bu depolama alanı, kullanıcıların fotoğraf, video, uygulama ve diğer dosyalarını saklamaları için yeterlidir. Ayrıca, hafıza kartı desteği sayesinde depolama alanı kolayca genişletilebilir.

General Mobile 5 Plus’ın Şebeke Desteği Hangi Frekanslarda Çalışır?

General Mobile 5 Plus, 2G, 3G ve 4G şebeke desteği sunmaktadır. Bu sayede cihaz, farklı frekanslarda çalışarak kullanıcıların yüksek hızda internete bağlanmasını sağlar.

General Mobile 5 Plus fiyatı ortalama 1500 TL civarındadır.
General Mobile 5 Plus özellikleri arasında 5.5 inç ekran bulunur.
General Mobile 5 Plus çift SIM kart desteği sunar.
General Mobile 5 Plus kamerası 13 megapikseldir.
General Mobile 5 Plus batarya kapasitesi 3000 mAh’dir.

General Mobile 5 Plus işletim sistemi Android 7.0 Nougat’tır.
General Mobile 5 Plus 4G LTE bağlantısına sahiptir.
General Mobile 5 Plus dahili depolama alanı 32 GB’dır.
General Mobile 5 Plus microSD kart ile 128 GB’a kadar genişletilebilir.
General Mobile 5 Plus 3 GB RAM’e sahiptir.

Geri