AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Gemi broker Maaslari Ne Kadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Gemi broker Maaşları Ne Kadar?​

2022 Deniz Brokerı/Gemi ve Yük Brokeri Maaşları Deniz Brokerı/Gemi ve Yük Brokeri maaşı ortalama olarak aylık 10150_TL’dir. En düşük Deniz Brokerı/Gemi ve Yük Brokeri maaşı 8850_TL, En yüksek ise 11450_TL’dir.
Deniz broker ne iş yapar?
Deniz Brokerliği Programı mezunları uluslararası alanda faaliyet gösteren gemi brokerliği, gemi acenteliği, gemi sigortacılığı, dış ticaret, freight forwarder ve armatörlük şirketlerinde, liman ve terminallerde çalışma imkânı elde ederler.
Yat broker ne iş yapar?
Meslek olarak yat broker’lığı; yat alım satım işinde uzman olan, gerekli yasal işlemleri bilen ve bu konuda yat alım satım sürecine yön veren, gerekli evraklar ve belgeler konusunda tecrübeli olan, alışverişin ve ödemenin güvenli yapılmasını sağlayan kişilerdir.

Gemi broker olmak için hangi bölüm okunmalı?​

şeklindeki bir soruya cevap ise sadece ”Broker olmak için Lise tahsili +iyi bir İngilizce +Min 3 aylık bir Gemi İşletmeciliği ve Kiralama kursu yeterli olacaktır”. Şeklinde olacaktır.
Deniz broker nasıl olunur?
Yurt dışında deniz brokerı olmak için gerekli kriterler şunlardır:
- Deniz Brokerliği Bölümü’nden mezun olmak.
- Deniz brokerliği alanında yurt dışında geçerli bir diplomaya sahip olmak.
- Deniz ticareti hukuku hakkında bilgi sahibi olmak.
- Mevzuat hakkında bilgili olmak.
- Yurt dışında çalışma izni almak.
- Yabancı dil bilmek.
Yat broker nasıl olunur?
Broker Nasıl Olunur? Broker olmakta aslında genel itibarıyla herhangi bir Broker Belgesi ya da sertifikası gibi bir şey yoktur. Fakat başarılı bir broker olmak ve firmalarda komisyoncu şeklinde çalışmak için üniversiteler de bu konu ile ilgili bölümleri bitirmeli ve ya SKP eğitim programlarından da mezun olunmalıdır.

Yat broker ne demek?​

Yat Danışmanlığı (Broker) Nedir? Meslek olarak yat broker’lığı; yat alım satım işinde uzman olan, gerekli yasal işlemleri bilen ve bu konuda yat alım satım sürecine yön veren, gerekli evraklar ve belgeler konusunda tecrübeli olan, alışverişin ve ödemenin güvenli yapılmasını sağlayan kişilerdir.
Kimler broker olabilir?
Broker olmak isteyen bireylerin üniversitelerin ekonomiyle ilgili bölümlerden lisans derecesi ile mezun olduktan sonra Borsa İstanbul (BİST) tarafından verilen eğitime katılmaları gerekmektedir. Üye temsilcisi eğitimini başarıyla tamamlayan kişiler sertifika alarak broker olmaya hak kazanmaktadır.
Gemi broker nasil olunur?

Deniz Brokerliği hangi üniversitelerde var?​

Deniz Brokerliği Programı Bulunan Tüm Üniversiteler

Geri