Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Gelmesini istemedigim mesajlari nasil engellerim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Gelmesini istemediğim mesajları nasıl engellerim?​

Mesajlar’da bir kullanıcıdan gelen mesajları engelleyebilirsiniz….Görüşmenin engellemesini kaldırma
- Mesajlar uygulamasını açın.
- Diğer seçenekler. Spam ve engellenen’e dokunun.
- Listeden kişiyi seçin.
- Engellemeyi kaldır’a dokunun. Engellemeyi kaldırmak istemiyorsanız Geri’ye. dokunun.

Ifadeleri engelle ne demek?​

iOS VE ANDROID’DE ENGELLEME Eğer gelen mesajda gönderenin numarasını göremiyorsanız, Mesajları Engelle” sekmesinin altındaki “İfadeleri Engelle” seçeneği üzerinden mesajı gönderenin başlığını yazarak engelleme işlemini tamamlayabilirsiniz.
Turkcell SMS engelleme nasıl yapılır?
Ayrıca, SMSENGELLE yazıp, mesaj almak istemediğiniz numarayı ekleyerek (Örnek: SMSENGELLE 5XXXXXXXXX) 2222’ye kısa mesaj gönderebilir, istemediğiniz mesajların size ulaşmasını engelleyebilirsiniz.

Birinin beni engellediğini nasıl anlarım?​

Birisini cep telefonu ile aradığınız zaman garip bir mesaj alıyorsanız, karşınızdaki kişi sizi engellenmiş olabilir. Numaranızın engellendiği zaman anormal mesaj alıyor ya da aradığınız zaman hızlı bir şekilde sesli mesaj servisine yönlendiriliyorsanız karşı taraf sizi engellemiş olabilir.

İstenmeyen SMS engelleme nasıl yapılır?​

” İstenmeyen SMS engelleme nasıl yapılır? konulu haberimizde ShiftDelete.Net olarak sizlere İstenmeyen SMS engelleme nasıl yapılır? ile ilgili son gelişmeleri aktarmak istedik. Hemen yukarıda İstenmeyen SMS engelleme nasıl yapılır? ile ilgili yorum ve görüşleri inceleyerek sizlerde yorum bırakabilirsiniz.
Android SMS engelleme yöntemi nasıl yapılır?
Mesaj kutunuzun her gün spam’ler ile dolmasına karşı bir çözüm arıyorsanız, sizin için istenmeyen SMS engelleme işlemini adım adım anlatıyoruz. iOS SMS engelleme ve Android SMS engelleme yolları düşündüğünden çok daha basit. DM ne demek?
Samsung telefon yedekleme izin için aygıt yedeklemek ve kene Otomatik yedekleme için SMS ve SMS otomatik olarak dön. Veya Samsung SMS ve SMS el ile yedeklemek için Şimdi Yedekle dokunabilirsiniz. Not: Samsung otomatik kullanmak için yedekleme, sen WiFi ağ üzerinde Samsung telefonunuza sağlamanız.
Adım: Android SMS engelleme için, öncelikle gelen mesajın hemen sonunda yer alan kodu bir yere not edin. O kod önemli. 2. Adım: Şimdi Mesajlar menüsünün üst bölümünden ayarlar sekmesine girin. Burada Mesajları Engelle sekmesine dokunun. 3.

Geri