Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Gelen aramalar neden gozukmuyor iPhone?

Editör

Yeni Üye

Gelen aramalar neden gözükmüyor iPhone?​

Gelen Arama Gösterme Özelliğini Açın Ayarlar > Bildirimler > Telefon yolunu izleyin ve özelliğin kilit ekranında görünecek şekilde açık olduğundan emin olun.

Son aramalar nasıl bulunur?​

Çağrı geçmişini görüntüleme
- Telefon uygulamasını açın.
- Son Kişiler’e. dokunun.
- Listenizdeki her çağrının yanında, aşağıdaki simgelerden birini veya birkaçını görürsünüz: Cevapsız çağrılar (kırmızı) Cevapladığınız çağrılar (mavi) Giden çağrılar (yeşil)

iPhone de geçmişe nasıl bakılır?​

iPhone de geçmişe nasıl bakılır?
Adım #1. iOS cihazınızda Safari uygulamasını çalıştırın. Adım #2. Altta bulunan Kitap simgesine tıklayın. Adım #3. Tarihçe sekmesini açın.

Silinmiş arama kayıtları nasıl bulunur iPhone?​

Silinmiş arama kayıtları nasıl bulunur iPhone?
Sol bölmedeki “Arama Geçmişi” ni tıklayın ve ardından tüm arama günlüklerine erişebilirsiniz. Telefon numaraları kırmızıyla listelenen silinmiş arama günlüklerini almak için “Yalnızca silinen öğeleri göster” seçeneğini seçin. Birlikte kurtarmak istediğiniz öğeleri işaretleyin ve “Kurtar” düğmesini tıklayın.

iPhone şebeke ayarları nerede?​

Sıkça Sorulan Sorular
- “Ayarlar”a giriş yapın.
- “Hücresel” bölümünü seçin.
- “Seçenekler” bölümünü seçin.
- Şebeke modunu seçmek için “LTE’yi Etkinleştir”e dokunun.
- “Ses ve Veri” seçmeniz yeterli.

Safari silinen geçmişe nasıl bakılır?​

Adım: “Safari” yi bulup tıklamak için aşağı kaydırın, ardından özel sayfasına girebilirsiniz. 3. Adım: Safari sayfasının altındaki “Gelişmiş” seçeneğini seçin. 4. Adım: Silinen geçmişi doğrudan iPhone ayarlarında görüntülemek için “Web Sitesi Verileri” ni tıklayın.

Geçmiş aramaları nasıl bulurum?​

Geçmiş aramaları nasıl bulurum?
Telefonunuzun kısa süreli arama geçmişi zaten menü içerisinde bulunmaktadır. Aradığınız bir kaç sene önceki arama geçmişi ise operatörünüz tarafından yasal çerçeve içerisinde saklanmakta olup müşteri paneli üstünden müşteri hizmetleri tarafından size iletilecek şifre aracılığı ile görüntülenebilir.

iPhone şebeke neden az çekiyor?​

iPhone şebeke neden az çekiyor?
# 1- Sim kart kaynaklı olabilir. Bazen sim kartını çıkarıp tekrar takmakla bazen de sim kartı değiştirmekle düzelir. Başka bir sim kartı, iPhone’unuzda deneyerek, çözülüp çözülmediğine bakın. # 2- GSM operatöründen kaynaklanabilir. Bulunduğunuz yerde GSM operatörüne ait baz istasyonu iyi çekmiyor olabilir.
iPhone şebeke ayarları nasıl yapılır?​
iPhone APN nedir?​
Erişim Noktası Adı (APN) tüm hücresel veri bağlantılarına yönelik ağ yolunu tanımlar. Bazı operatörler hücresel servisinizi ayarlayabilmek için APN ayarlarını girmenizi gerektirir. iPhone ve iPad’inizde APN’nizi yalnızca operatörünüz buna izin verdiyse görüntüleyebilirsiniz.

Arama geçmişini nasıl görebilirim?​

Arama geçmişini nasıl görebilirim?
Arama geçmişinizi kontrol etme
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Google uygulamasını açın.
- Sağ üstte Profil resminiz veya adınızın baş harfi Arama geçmişi. Kontroller’e dokunun.
- “Web ve Uygulama Etkinliği” kartında Otomatik silme (Kapalı) ifadesine dokunun.
- Ekranda gösterilen talimatları uygulayın.

Gelen aramaların neden görünmediğine dair birçok farklı sebep olabilir. Eğer iPhone'unuzda gelen arama bildirimleri görünmüyorsa, bunun birkaç nedeni olabilir:

1. **Ayar Kontrolleri:**
- Öncelikle, Ayarlar uygulamasına gidin.
- Ardından, Bildirimler sekmesine girin.
- Daha sonra, Telefon'u seçin.
- Telefon uygulaması için bildirimlerin kilit ekranında görünecek şekilde açık olduğundan emin olun.

2. **Çağrı Geçmişi Görüntüleme:**
- Telefon uygulamasını açın.
- Son Kişiler'e dokunun.
- Liste üzerindeki simgeleri gözlemleyerek cevapsız, cevaplanmış ve giden çağrıları ayırt edin.

3. **Silinmiş Arama Kayıtlarını Bulma:**
- Telefon uygulamasında "Arama Geçmişi" kısmına tıklayarak silinmiş arama kayıtlarını görebilir ve kurtarabilirsiniz.

4. **iPhone Şebeke Sorunları:**
- iPhone'unuzun az çekiyor olmasıyla ilgili sorunlar genellikle SIM kart, operatörünüz veya baz istasyonu ile ilgili olabilir. Sorunun kaynağını belirlemek için farklı bir SIM kart deneyebilir veya operatörünüzden destek alabilirsiniz.

5. **iPhone Şebeke Ayarları:**
- iPhone'unuzun şebeke ayarlarını ayarlamak için Ayarlar > Hücresel > Seçenekler bölümüne gidebilir ve şebeke modunu seçebilirsiniz.

Ayrıca, Safari tarayıcısındaki geçmişi görüntülemek için Safari uygulamasını çalıştırıp tarihçe sekmesine göz atabilirsiniz. APN ayarları ise hücresel veri bağlantılarını tanımlayan ağ yolu bilgileridir. Belli operatörler bu ayarların yapılmasını gerektirebilir.

Eğer daha fazla bilgi veya yardım gerekiyorsanız, çekinmeden sormaktan çekinmeyin!

Geri