Gel gunaha girelim kac yilinda cikti?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Gel günaha girelim kaç yılında çıktı?​

“Bana Özel”, hayranlarının dinleye dinleye bıkmadığı bir albüm olurken albümdeki Şehrazat şarkıları biraz geri planda kalmıştı. İki yıl sonra yine ilginç bir albümle merhaba dedi Emel. “Mucize” 2000 yılının Mart ayında piyasaya çıktı. “Gel Günaha Girelim” adlı Sezen Aksu şarkısı dillere pelesenk olmuştu.

Bendeniz Ya Sen Ya Hiç kaç yılında çıktı?​

Üçüncü olarak, “Kerime” adlı hareketli hit parçasını yayınlamıştır. Albümden dördüncü olarak “Ah Bir Dönsen” adlı slow parça yayınlanmıştır. Son olarak albümden “Müjdeler Ver” adlı hareketli hit parça yayınlanmıştır….
Bana esmeyi anlat kaç yılında çıktı?
1998 yılında en iyi şarkılarının tekrar düzenlenmiş versiyonlarından oluşan Mest Of Gündoğarken çıktı. Sen Benim Şarkılarımsın ve daha önce Leman Sam tarafından seslendirilen Rüzgâr (Bana Esmeyi Anlat) albümün öne çıkan şarkıları oldu. 2000 yılının Aralık ayında İstanbul-Atina-İstanbul çıktı.
Biri var kaç yılında çıktı?
2006 yılında, Değiştim isimli albümünü çıkardı. Albümden, “Biri Var” adlı hit slow parça yayınlandı.

Emel Müftüoğlu Hovarda kaç yılında çıktı?​

Hovarda, Emel Müftüoğlu’nun 1995 yılında çıkardığı single. İçinde Hovarda ve Hoşgeldin Hüzün şarkıları bulunur. Bir albümün satış grafiğini yakalamıştır. Ayrıca Hovarda şarkısının klibi MTV’de bir yarışmada 3. olmuştur.

Gel günaha girelim kim yazdı?​

emel müftüoğlu’nun 2000 yılında çıkan mucize isimli albümünün en güzel şarkısı. dünyanın en kötü tavlama cümlesi * olmaya aday söz öbeği. sezen aksu imzalıdır.
Müjdeler ver şarkısı kime ait?
bendeniz’in 1993 yılında çıkardığı bendeniz isimli ilk albümündendir. böyle tatlı bir şarkı duymadım sanırım ben. bir şarkıya tatlı diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ve fakat “tatlı” bu şarkıyı tam olarak karşılıyor.
Bendeniz kaç yaşında?
48 yaşında (25 Temmuz 1973)Bendeniz/Yaş

Sen benim şarkılarımsın kime ait?​

Ajda Pekkan – Sen Benim Şarkılarımsın Söz- Müzik: İlhan Şeşen Albüm Detay: http://www.ossimuzik.com/yeni/album.php

Bana esmeyi anlat şarkısını kim yazdı?​

İlhan Şeşen’in rüzgar şarkısının hikayesi.
Bendeniz şimdi ne yapiyor?
ŞarkıcıBendeniz/Meslekleri
Bendeniz kaç yaşında öldü?

Geri