AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gecmisle dans kac bolum?

Editör

Yeni Üye

Geçmişle Dans kac bolum?​

açıkçası beni epey sardı dizi. tavsiyelerden direk tıklayıp izlemeye başladım. kaç bölümdür nedir bilmeden. sonradan meraklandıp baktım 8 bölümmüş. 2 bölüm kaldı, heyecanla izlemeye devam ediyorum.

Stay Close dizi kaç bölüm?​

Stay Close dizi kaç bölüm?
Suç-gerilim türündeki mini dizi Stay Close’un sezonu toplam 8 bölümden oluşurken; bölüm süreleri 39 ila 53 dakika arasında değişiklik gösteriyor.

Stay Close konusu nedir?​

Stay Close konusu nedir?
Dizi, en yakınlarından bile sakladığı karanlık sırları olan dört kişiyi konu alıyor: üç çocuk annesi, çalışan bir kadın olan Megan (Jumbo); bir zamanlar umut vadeden bir belgesel fotoğrafçısı olan Ray (Armitage); çözülememiş eski bir kayıp vakasını aklından çıkaramayan dedektif Broome (Nesbitt) ve Megan’ın eski …

The Stranger güzel mi?​

Kurgu mükemmel, senaryo harika, oyunculuk performansları da çok iyi yani dizi bir hayli başarılı. 8. Netflix orijinal yapımcılığında çekilen The Stranger dizisinin IMDb puanı da hakkettiği gibi 7.4’lük yüksek bir puan. Hatta benim dizi hakkındaki fikirlerim daha da fazla bir puanı hakkettiğini düşündürüyor.

Stay Close nasıl bir dizi?​

Stay Close nasıl bir dizi?
31 aralık 2021 tarihinde yayına giren, harlen coben’ın romanından uyarlanan netflix dizisidir. diziyi 1 gün içerisinde hızlıca izledim. oldukça sürükleyici ama prodüksiyon, hikaye oldukça zayıf kalmış. çok ama çok ortalama bir dizi olduğunu söylemek gerek. merak uyandırıcı, ama yetmiyor.

Stranger nasıl bir dizi?​

Stranger nasıl bir dizi?
2015 yılında yayımlanan harlan coben’in “the stranger” kitabını konu edinen bu gizem ve gerilim dolu dizi netflix klasiği olarak tüm sezon olarak yayınlandı. 8 bölüm olan ilk sezonunda bir saniye bile durmayan temposuyla ve harikulade hikaye örgüsüyle izleyeni koltuğuna çivileyecek bir sezonu bir oturuşta bitirtecek …
Close filmi nerede çekildi?​
müzikleri marc canham tarafından yapılan film, londra, marakeş ve casablanca gibi şehirlerde çekilmiştir. filmde noomi rapace’ın canlandırdığı karakter, son olarak, filmin imdb.com puanı 5,6/10’dur.

Close nasıl bir film?​

Close nasıl bir film?
Close, zengin bir mirasçıyı korumakla görevlendirilen terörle mücadele uzmanı olan Sam’in hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Sam, başarılı bir terörle mücadele uzmanıdır. Ancak o, kendisine verilen yeni görevi bu zamana kadar yaptığı işlere göre oldukça kolay bulur.

Stranger Things iyi mi?​

Stranger Things iyi mi?
İlk başta dark dizisindeyim zannettim fakat olaylar ilerledikçe filmin eski zamanı (80’li yılları) güzel yansıttığını gördüm ve dark dizisinden farkı bir konu ile karşıma çıkınca dikkatimi çekti.Güzel bir bilim kurgu dizisi izleyebilirsiniz onun dışında oyuncular da yaşlarına göre gerçekten iyiler.

Geçmişle Dans dizisi 8 bölümden oluşmaktadır ve sizin de belirttiğiniz gibi 2 bölümü kalmış durumda. Heyecanınızı anlayabiliyorum, dizinin sonunu merakla beklemek güzel bir duygu olmalı. Stay Close dizisi de 8 bölümden oluşuyor ve bölüm süreleri 39 ila 53 dakika arasında değişiyor. Dizi suç-gerilim türünde ve dört ana karakterin karanlık sırlarını konu alıyor.

The Stranger dizisi de 8 bölümden oluşuyor ve IMDb puanı 7.4 gibi yüksek bir puana sahip. Kurgusu, senaryosu ve oyunculuk performanslarıyla beğenilen bir dizi olarak karşımıza çıkıyor. Stay Close dizisini bir günde izlediğinizi ve sürükleyici olduğunu ancak prodüksiyon ve hikayenin zayıf kaldığını söylemişsiniz. Ayrıca Stranger dizisini de beğendiğinizi ve temposuyla sizi etkilediğini belirtmişsiniz.

Close filmi ise terörle mücadele uzmanı olan genç bir kadının hikayesini anlatıyor. Film, zengin bir mirasçıyı korumakla görevlendirilen terörle mücadele uzmanı Sam'in maceralarını konu alıyor. IMDb puanı 5.6/10 olan filmin, müzikleri Marc Canham tarafından yapılmış ve çekimleri Londra, Marakeş ve Casablanca gibi şehirlerde gerçekleştirilmiştir.

Stranger Things dizisine benzetme yaparak güzel bir bilim kurgu dizisi olduğunu belirtmişsiniz. Eski zamanı yani 80'li yılları başarılı bir şekilde yansıttığını ve farklı bir konu işlediğini vurgulamışsınız. Oyunculuk performanslarının da beğenilir olduğunu ifade etmişsiniz. Keyifli seyirler!

Geri