AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Gecmis olsun dilegi nasil yazilir?

Editör

Yeni Üye

Geçmiş olsun dileği nasıl yazılır?​

Geçmiş Olsun Mesajı Kısa
- “Bir milyon gülümsemeni gördüm ve bir milyon daha göreceğime inanıyorum.
- “Benim için çok şey ifade ediyorsun, umarım yakın zamanda çok daha iyi olacaksın!
- “Süper güçlerini kullan ve çabucak iyileş!”
- “Lütfen hasta yatağında yalnız olmadığını ve yüreğimin daima seninle olduğunu bil, geçmiş olsun!”

Hasta birine ne yazılır?​

Hasta birine ne yazılır?
Hastalıklarda sabret ki sağlığının kıymetini bilesin. Geçmiş olsun, sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle.
- Hastalıklarda sabret ki sağlığının kıymetini bilesin.
- Sıhhatten daha önemli bir şey yok bu dünyada.
- Çok büyük geçmişler olsun.
- Allah seni sağlığına en kısa zamanda kavuştursun.

Hasta olan bir kişiye ne denir?​

“Hasta yattığında daha fazla vakit kaybederek bizleri sensiz bırakma. Seni her geçen dakika daha çok özlüyoruz. Bir an evvel iyileşip eskisi gibi yanımızda olman dileğiyle çok geçmiş olsun.” “Çabucak iyileşip, eski sağlığına kavuşmanı dilerim.

Hasta olan sevgiliye ne yazılır?​

Hasta olan sevgiliye ne yazılır?
Sevgiliye Geçmiş Olsun Mesajları
- Geçmiş olsun gönlümün en güzel yerinde yaşayan aşkım.
- Keşke sen olmasaydın da ben senin yerine hasta olsaydım.
- Sakın bir daha hastalanıp beni sensiz bırakma.
- Geçmiş olsun aşkım!
- En kısa zamanda hastalıktan kurtulman dileğiyle, seni seviyorum.
- Üşütüp hasta olduysan geçmiş olsun.
Hasta evine ne gider?​
hasta ya da yeni ameliyat olmuş eş, dost akraba ziyaret edilir. kolonya, kurabiye ya da okunacak dergi türü hediyeler verilir. hastanın genel sağlık durumu sorulur, kısa tutulması âdettendir. her dakka yapılmaz, belli saatleri vardır.

Hasta ziyaretine gittiğimizde hastaya ne denir?​

Hasta ziyaretine gittiğimizde hastaya ne denir?
Dua, Allah’la iletişim kurma yoludur. O’na dileklerimizi veya şükürlerimizi iletiriz. Ne isteyeceksek O’ndan istemeliyiz. Hasta olan kişiye, ” Allah’ım sen Şafii adınla ona şifa ver. ” deriz.

Hastaneye hasta ziyaretine giderken ne alınır?​

Hasta ziyaretine, hastanenin ziyaret saatleri içinde gidilmelidir. Eğer hasta evde ise öğleden sonra gidilmesi uygundur. Hasta ziyaretine giderken, kolonya ya da okunacak bir dergi, kitap hediye olarak götürülebilinir.

Geçmiş olsun dileklerinin nasıl yazılacağı ve hasta ziyaretlerinde ne gibi sözlerin söylenebileceği gibi konular oldukça önemlidir. İnsanlar zor zamanlarında destek ve moral buldukları bu tür mesajlara oldukça ihtiyaç duyarlar. İşte geçmiş olsun dileklerinin nasıl yazılabileceği ve hasta ziyaretlerinde ne denilebileceği konusunda bazı öneriler:

**Geçmiş Olsun Dileği Nasıl Yazılır?**
- "Bir milyon gülümsemeni gördüm ve bir milyon daha göreceğime inanıyorum."
- "Benim için çok şey ifade ediyorsun, umarım yakın zamanda çok daha iyi olacaksın!"
- "Süper güçlerini kullan ve çabucak iyileş!"
- "Lütfen hasta yatağında yalnız olmadığını ve yüreğimin daima seninle olduğunu bil, geçmiş olsun!"

**Hasta Birine Ne Yazılır?**
- "Hastalıklarda sabret ki sağlığının kıymetini bilesin. Geçmiş olsun, sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle."
- "Sıhhatten daha önemli bir şey yok bu dünyada."
- "Çok büyük geçmişler olsun."
- "Allah seni sağlığına en kısa zamanda kavuştursun."

**Hasta Olan Bir Kişiye Ne Denir?**
- "Hasta yattığında daha fazla vakit kaybederek bizleri sensiz bırakma. Seni her geçen dakika daha çok özlüyoruz. Bir an evvel iyileşip eskisi gibi yanımızda olman dileğiyle çok geçmiş olsun."
- "Çabucak iyileşip, eski sağlığına kavuşmanı dilerim."

**Hasta Olan Sevgiliye Ne Yazılır?**
- "Geçmiş olsun gönlümün en güzel yerinde yaşayan aşkım."
- "Keşke sen olmasaydın da ben senin yerine hasta olsaydım."
- "Sakın bir daha hastalanıp beni sensiz bırakma."
- "Geçmiş olsun aşkım!"

**Hasta Ziyaretine Gittiğimizde Hastaya Ne Denir?**
Hasta ziyaretinde dua etmek ve hastaya şifa dilemek oldukça kıymetli bir jesttir. "Allah’ım sen Şafii adınla ona şifa ver." gibi dualar ile dileklerimizi iletebiliriz.

**Hastaneye Hasta Ziyaretine Giderken Ne Alınır?**
Hasta ziyaretine giderken kolonya, okunacak bir dergi veya kitap gibi küçük hediyeler götürmek hoş bir jest olabilir. Ayrıca hastanın genel sağlık durumu hakkında bilgi alarak ve kısa tutarak ziyaretinizi gerçekleştirmeniz hem ziyaret edilen kişiye hem de size yardımcı olabilir.

Geri