- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Geçen Yaz kimin anısına?
Çünkü Netflix’te yayınlanan bir filmle birlikte Özgür Başaran adı da gündeme gelmiş durumda. Peki, kimdir Özgür Başaran? Netflix’te yayınlanmaya başlanan yazlık film “Geçen Yaz” filmiyle birlikte Özgür Başaran ismi de gündeme geldi. Film “Özgür Başaran anısına” yapılmış durumda.Geçen Yaz nerede?
90’lı yılların Bodrum’unu mesken tutan bir film Geçen Yaz. Fakat Deniz’in deneyimleri o kadar tanıdık ki bu zaman veya mekânda geçmese de öykünün bir şekilde işleyebileceği hissediliyor. Filmin ruhunu inşa ederken neleri gözettin?Geçen Yaz neyi anlatıyor?
Özet. 16 yaşında bir genç olan Deniz için bu yaz diğerlerine göre bambaşkadır. Her yıl ailesinin yazlığına giden Deniz, burada gönlünü Aslı adında genç bir kıza kaptırır. Aslı ile yakınlaşmaya çalışan Deniz, bu sırada yakışıklı bir genç olan Burak’ın da Aslı’dan hoşlandığını fark eder.
Geçen Yaz filmi gerçek mi?
Film de Bodrum’da geçiyor. “Geçen Yaz” gerçek bir 97 hatırasıyla mı yazıldı, peki? Ki ilginç bir rastlantı, benim hayatımın yazlarından biridir o yıl, ama Didim’de… Geçen Yaz gerçek bir 97 hatırasıyla yazılmadı.
Özgür Başaran neden oldu?
Sinema emekçisi, ışık şefi ve kameraman Özgür Başaran, 09 Temmuz 2020 Perşembe günü geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.Geçen Yaz Deniz kimdir?
Fatih Şahin’in canlandırdığı Deniz, çocukluktan ergenliğe adım attığı bu dönemde ablası Ebru (Aslıhan Malbora)’nun arkadaşı Aslı (Ece Çeşmioğlu)’ya beslediği hislerin farkına varıyor.Geçen Yaz kaç yılında geçiyor?
Geçen Yaz
Geçen Yaz Pınar kimdir?
Burcu Zeynep Güldogan: Pinar.
cool burak av peşindeyken aslı’yı gözünü kestirince sevgili olurlar. deniz o kadar yıkıktır ki, ablası gözünün önünde sevgilisiyle öpüşür, ablasını sıkıştırırlar ses çıkaramaz. platonik aşkı aslı gözünün önünde sikişir. yıkık deniz filmin sonunda artık ne hikmetse kendinden daha kaslı ve daha iri cool burak’ı döver.
Geçen Yaz
Yaz 96 film ne zaman çıkacak?
Geçen Yaz, Temmuz’da gösterime girecek Açıktan’ın yönettiği Geçen Yaz filminin yapımcılığını Kağıttan Hayatlar’da da imzası bulunan OGM Pictures üstleniyor. Çekimleri kısa süre önce biten filmin fragmanı bugün paylaşıldı. Yayın tarihinin de 9 Temmuz olduğu açıklandı.
Yalancı Zuhal kimdir?
Hazal Türesan, 20 Temmuz 1985 yılında Ankara’da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Ankara’da tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi’nde Tiyatro eğitimi aldı.
Geçen yaz ne yaptığını biliyorum?
Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum (İngilizce: I Know What You Did Last Summer), 1997 yılı ABD yapımı sinema filmi. Lois Duncan’ın 1973 tarihli aynı adlı romanının uyarlamasıdır.96 yazı filmi nerede çekildi?
Netflix ilk başta ’96 Yazı ismiyle duyurduğu yeni Türk yapımında değişikliğe gitti. Türkiye’de çekilen ve gençlik filmi olarak tasarlanan projenin adı Geçen Yaz oldu. 90’lar döneminde geçen filmin konusu bugün yayınlanan fragmanla birlikte açığa çıktı.Beni çok sev dizisi nerede çekiliyor?
Beni Çok Sev filmi, genel olarak Konya ile Antalya’da çekildi. Hikayemiz Konya Hapishanesi’nden başlayıp Antalya’ya uzandı ve tekrar Konya’da son buldu. Öncelikle filmin konusuna göz atalım: Hikayemiz Konya Kapalı Cezaevi’nde başlıyor. Sedat (Ercan Kesal), cezaevinde gardiyan olarak çalışmaktadır.