- Konu Yazar
Gece uçak biletleri düşer mi?
Ucuz uçak bileti için en uygun zaman seyahatinizden 4-10 hafta öncesi diyebiliriz. Sabahın erken saatlerindeki uçuşlar ve gece uçuşları her zaman daha uygun fiyatlı. Biletten tasarruf etmenin bir başka yolu ise daha az talebin olacağı gideceğiniz turizm sezonu dışında seyahat etmek.MaxiMil ile benzin alınır mı?
MaxiMil ile benzin alınır mı?Milleriniz Anında Yakıta Dönüşsün! Positive Card ve Miles&Smiles üyeliklerini eşleştirenler yakıta dönüştürmek istedikleri mil miktarını belirleyip, biriken millerini kolayca yakıta dönüştürebilecek ve anında Petrol Ofisi istasyonlarından yapacakları akaryakıt ve otogaz yakıt alımlarında kullanabilecekler.
Uygun uçak bileti bulma yeteneğimizi geliştiririz?
Uygun uçak bileti bulma yeteneğimizi geliştiririz?Uygun uçak bileti bulma yeteneğimizi geliştirirsek eğer, seyahat bütçesini hafifletip, tatil, eğlence ve aktiviteye daha çok bütçe ayırabiliriz. Birçok okuyucu nasıl ucuz uçak bileti bulunur konusunda sıkça bana sorular soruyor. Hatta kimisi hiçbir araştırma yapmadan gideceği yerin uçak bileti fiyatlarını öğrenmek için bana soruyor, mail atıyor.
Peki ucuz uçak bileti ücreti ne kadar?
Bugün uçak bileti ücretleri seyahatimizin büyük bir bölümünü kapsıyor. Uygun uçak bileti bulma yeteneğimizi geliştirirsek eğer, seyahat bütçesini hafifletip, tatil, eğlence ve aktiviteye daha çok bütçe ayırabiliriz. Birçok okuyucu nasıl ucuz uçak bileti bulunur konusunda sıkça bana sorular soruyor.Hangi tarihte ve hangi tarihte bilet alacaksınız?
Hangi tarihte ve hangi tarihte bilet alacaksınız?Aklınızda kalması gereken özet; uçak bileti fiyatları genellikle son 2 haftada roket gibi yukarı fırlıyor. Seyahat tarihiniz kesinse bu tarihten önce, en az 3-4 ay geriden bilet aramaya başlayın. Uygun fiyatı yakaladığınızda kaçırmayın.
Hangi dönemlerde uçak bileti fiyatları değişiyor?
Hangi dönemlerde uçak bileti fiyatları değişiyor?Uçak bileti fiyatları gidilecek döneme bağlı olarak değişiyor. Birçok kişi Yılbaşı, Noel, Kurban ve Şeker Bayramı gibi dönemlerde tatile çıkmayı tercih ediyor. Yine ülkemizde okulların tatil olduğu, en çok izinlerin kullanıldığı Haziran-Ağustos arasındaki dönemde yüksek talepten dolayı uçaklar dolu oluyor.