AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Geberit ne ise yarar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Geberit ne işe yarar?​

Geberit Supero gömme küvet, net hatlarıyla modern ve sade banyolara uyum sağlar. Dar kenarlarda, geometrik formu belirginleştiren kıvrılma detayı göze çarpar. Gider ve taşma, isteğe bağlı olarak uzun kenarda ya da dar kenarda orta kısma ayarlanabilir. Ayrıca, köşe küvet seçeneği de mevcuttur.
Geberit hangi ülkeye ait?
Geberit, 1874 yılında Caspar Melchior Gebert tarafından kurulan Geberit Group bünyesindeki sıhhi ürünler markasıdır. Üretim ağı 30’dan fazla üretim tesisini kapsamaktadır. Geberit Grup, merkezi İsviçre’de bulunmaktadır ve 40’ın üzerinde ülkede faaliyet göstermektedir. Türkiye’de Geberit Tesisat Sistemleri Tic.

Geberit banyo nedir?​

Geberit Smyle banyo serisi, çağdaş tasarımı ve filigran çizgileriyle endişesiz ve pozitif bir banyo ambiyansı yaratıyor. Aile ve misafir banyolarına uyum ve hafiflik getirir. Açık bir düzen duygusu ve verimli alan kullanımı ile Geberit Smyle, tüm yapısal seçeneklerden maksimum banyo konforu sağlar.
Geberit klozet ne demek?
Geberit AquaClean akıllı klozet, yaşam döngüsü değerlendirmelerine göre çok önemlidir. Ve akıllı kontrol teknolojisi sayesinde, konfor açısından da hiçbir taviz verilmesi gerekmez. Bekleme modunda (ekonomi modu), Geberit AquaClean akıllı klozetler için enerji tüketimi 0,5 watt’dan fazla değildir.

Geberit boru nedir?​

Geberit PE atık su boruları; ev drenajı, çatı drenajı, endüstri, işletme ya da laboratuvarlarda, toprak yer değiştirme, beton ya da köprü inşaatlarındaki birçok kullanıma alanına uygundur. %95 oranında piyasada mevcut tüm alkali, asit ve kimyasallara karşı dayanıklıdır.
Geberit klozet nasıl takılır?
Adım adım
- Adım 1: İlk önce Geberit Kombifix gömme rezervuar binadaki dört sabitleme noktasına sabitlenir.
- Adım 2: Ardından su giriş ve çıkıları ile bağlantı gerçekleşir.
- Adım 3: Geberit Kombifix gömme rezervuarın etrafındaki boşluklar tuğla ile duvar örülür. Seramik döşemeye yönelik hazırlık için duvar sıvanır.

Künefe boru nedir?​

Deniz suyu dayanımı çok yüksek olan bir alaşımdır. gemilerde içinden deniz suyu geçen devreler cunife boru ile yapılırsa adeta ömürlük olur. lakin bu malzemenin darbe dayanımı çok düşüktür. üzerine bir şey düşürürür ya da üzerine basarsanız yamulabilir hatta delinebilir.
Sessiz boru nedir?
Sessiz boru, yapı temelindeki ve yapı içindeki atık suların sızıntı yapmaksızın ideal ve güvenli bir şekilde tahliye edilmesini (50 yıl) sağlar.

Geri