AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

GDS sistemleri nelerdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

GDS sistemleri nelerdir?​

Bir küresel dağıtım sistemi (GDS) seyahat endüstrisi servis sağlayıcıları, ağırlıklı olarak havayolu şirketleri, oteller, araç kiralama şirketleri ve arasındaki işlemleri sağlayan bir şirket tarafından sahip olunan veya işletilen bir bilgisayar ağı sistemidir seyahat acenteleri .

Pegasus GDS ne demek?​

GDS, Global dağıtım kanalları; oteller ve diğer konaklama hizmeti veren pansiyonlar gibi seyahat rezervasyonu yapanlar ve tedarikçiler arasında dünya çapında bir kanaldır. Canlı ürün, fiyat ve kullanılabilirlik verilerini seyahat acentelerine ve çevrimiçi rezervasyon motorlarına iletir ve otomatik işlemlere izin verir.
CRS otel nedir?
Merkezi Rezervasyon Sistemi Nedir? Merkezi rezervasyon sistemi (CRS), oteller tarafından rezervasyonları, oda fiyatlarını,musaitlik bilgilerini dinamik olarak yönetmek için kullanılan rezervasyon yazılımlarıdır.
Dünyanın ilk bilgisayarlı rezervasyon sistemi nedir?
1962 yılında Amerikan hava yolları tarafından kurulan Sabre, dünyanın ilk bilgisayarlı rezervasyon sistemi olma özelliğine sahiptir. Sabre’nin merkezi Dallas/Forth Worth’tur.

Fare Quote hangi global dağıtım sistemi ürünüdür?​

Amadeus fiyatlandırma paketi (Fare Quote), diğer merkezi rezervasyon sistemlerinden daha fazla uluslararası uçuş fiyatını bünyesinde bulundurmasıyla dünyanın en önde gelen fiyatlandırma paketidir (Fare Quote).

Voleybol GDS hakkı kaç tane?​

a) Bir takım koçunun GDS talep/taleplerinin haklı bulunması durumunda sınırsız talepte bulunma hakkı vardır. b) GDS talep eden takımın ilk talebi sonucunda hakemlerin kararında bir değişiklik olmazsa, talepte bulunan takımın o set için GDS talep hakkı sayısı 1′ e (bir) düşer.
Kaç Challenge hakkı var Voleybol?
bilgisayar yardımıyla vuruş tekrarlanır ve topun çizginin ne tarafına düştüğü belirlenmiş olur.. oyuncular her sette 3 adet başarısız challenge hakkına sahiptir.. bu kavramin almancasi herausforderung’tur.
Booking Engine ne demek?
Vertical Booking her biri çok önemli olan Booking Engine, Channel Manager, GDS ve bir çok pazarlama aracını aynı anda ve tek bir yönetim panelinden sunan, dünyadaki en güçlü CRS sistemlerinden biridir. Böylece otelinizin tüm pazarlama yönetimi tek bir yerden yönetilir ve olabilecek hata oranı minimuma düşürülür.

Geri