GCC Sertifikasyon nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

GCC Sertifikasyon nedir?​

GCC GLOBAL KONTROL VE SERTİFİKASYON LİMİTED ŞİRKETİ GCC Sertifikasyon, yarattığı güven ortamında, müşterilerinin ihtiyaçlarını iyi ve doğru tahlil ederek vereceği hizmet ile onlara bir farklılık, dinamizm ve katma değer sağlamayı ve bu şekilde geleceğe güvenle bakacak şirketlere katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Belgelendirme hizmeti nedir?​

Belgelendirme nedir: Laboratuar hizmetinin, muayenenin, ürün, sistem veya personelin belirli bir standart veya teknik düzenlemeye uygun olduğunun yazılı olarak üçüncü taraf (bağımsız) bir kurum veya kuruluş tarafından belirlenmesi faaliyetidir.
STeP denetimi nedir?
›› STeP Nedir? ‹‹ “Sürdürülebilir Tekstil Üretimi (STeP)” tekstil zinciri içerisinde yer alan, şeffaf ve kamuoyunun güven duyacağı bir şekilde sürdürülebilir üretim koşullarına sahip olmayı amaçlayan markalara, perakendecilere ve imalatçılara yönelik bağımsız bir belgelendirme sistemidir.

Belgelendirme alanları nelerdir?​

Belgelendirme Alanları

Belgelendirme kuruluşları nelerdir?​

Belgelendirme kuruluşları; akreditasyona esas konulardan olan kalite yönetim sistemlerinin firmalarda (ISO 9001:2008,OHSAS, HACCP, ISO 16949 … ) standart gereksinimlerine uygun olarak kurulup, işletilmekte olduğunu denetleyen ve bunu bir belge ile dokümante eden organizasyonlardır.
Step by Oeko Tex nedir?
STeP by OEKO-TEX®, Sürdürülebilir Tekstil ve Deri Üretimi anlamına gelir ve tekstil ve deri endüstrisindeki üretim tesisleri için modüler bir sertifikasyon sistemidir.
DETOX TO ZERO, OEKO-TEX ® tarafından geliştirilen STEP sertifikası, yazılımı ve yapısına göre uyarlanmış bir çözümdür. Üretim verilerini yakalamak için kolay ve verimli bir yol oluşturur ve ilerlemeyi sürekli olarak izler.
Öko-Tex® 100 Standardı tekstil ürünler ile ilgili tüm işleme aşamalarındaki hammaddelere, ara ve son ürünlere yönelik dünya çapında standart bir test ve sertifikalandırma sistemidir.

Geri