SoruCevap
Yeni Üye
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hangi Otobüs Gider? İstanbul’da bulunan Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne ulaşım oldukça kolaydır. Hastaneye ulaşmak için otobüs kullanabilirsiniz. Hastaneye giden otobüs hatları arasında 41AT, 41ST, 41T, 41Y, 41Z gibi seçenekler bulunmaktadır. Bu otobüs hatları Taksim’den hareket ederek hastanenin önünde bulunan durakta yolcularını indirip bindirmektedir. Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne otobüs ile ulaşım sağlamak isteyenler, bu otobüs hatlarına binerek kolaylıkla hastaneye ulaşabilirler.
İçindekiler
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hangi Otobüsle Ulaşılır?
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ulaşmak için birkaç farklı otobüs seçeneği bulunmaktadır. Hastaneye ulaşmak için kullanabileceğiniz otobüs hatları şunlardır:29C – Gaziosmanpaşa – Taksim
39A – Gaziosmanpaşa – Taksim
39C – Gaziosmanpaşa – Taksim
39D – Gaziosmanpaşa – Taksim
39E – Gaziosmanpaşa – Taksim
Bu otobüs hatları Gaziosmanpaşa’dan Taksim’e doğrudan bir şekilde ulaşım sağlamaktadır. Hastanenin bulunduğu güzergahta yer alan diğer otobüs hatları da bulunmaktadır. Ancak, direkt olarak hastanenin önünden geçen otobüs hatları yukarıda belirtilen hatlardır.
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne Nasıl Gidilir?
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ulaşmak için farklı ulaşım yöntemleri kullanabilirsiniz. Hastaneye gitmek için aşağıdaki yöntemleri tercih edebilirsiniz:Toplu Taşıma: Yukarıda belirtilen otobüs hatlarını kullanarak hastaneye ulaşabilirsiniz.
Taksi: Taksi ile hastaneye gitmek isterseniz, taksi çağırabilir ve hastanenin ismini veya adresini söyleyerek ulaşım sağlayabilirsiniz.
Özel Araç: Kendi aracınızla hastaneye gitmek isterseniz, hastanenin bulunduğu adresi navigasyon cihazınıza veya haritalar uygulamasına girerek yol tarifi alabilirsiniz.
Hangi yöntemi tercih ederseniz edin, hastanenin konumunu ve adresini doğru bir şekilde belirttiğinizden emin olun. Böylece kolaylıkla hastaneye ulaşabilirsiniz.
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hangi Semtte Bulunuyor?
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde bulunmaktadır. Hastane, Gaziosmanpaşa ilçesinin Telsizler semtinde yer almaktadır. Hastanenin tam adresi ve semt bilgisi aşağıdaki gibidir:Adres: Telsizler Mahallesi, Gaziosmanpaşa Cd. No: 32, 34255 Gaziosmanpaşa/İstanbul
Semt: Telsizler
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hangi Branşlara Hizmet Veriyor?
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, çeşitli tıbbi branşlara hizmet vermektedir. Hastanede bulunan bazı branşlar şunlardır:Dahiliye
Cerrahi
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Göz Hastalıkları
Kulak Burun Boğaz
Ortopedi
Radyoloji
Nöroloji
Bunlar sadece hastanede bulunan bazı branşlardır. Hastanenin diğer branşları hakkında daha detaylı bilgi almak için hastanenin resmi web sitesini veya iletişim numaralarını kullanabilirsiniz.
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Hangi Sigorta Türleri Geçerli?
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, çeşitli sigorta türlerini kabul etmektedir. Hastanede geçerli olan sigorta türleri arasında şunlar bulunmaktadır:Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)
Emekli Sandığı
Bağkur
Yeşil Kart
Özel Sağlık Sigortası
Eğer sigortalı bir kişiyseniz ve bu sigorta türlerinden birine sahipseniz, Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde muayene ve tedavi hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Ancak, sigorta kapsamı, ödeme koşulları ve diğer detaylar hakkında daha fazla bilgi almak için sigorta şirketinizle iletişime geçmeniz önerilir.
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Randevu Almak İçin Nasıl İşlem Yapılır?
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde randevu almak için aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz:Telefonla Randevu: Hastanenin randevu hattını arayarak randevu alabilirsiniz. Randevu hattı numarası hastanenin resmi web sitesinde veya sağlık hizmetleri numarası üzerinde bulunabilir.
Online Randevu: Hastanenin resmi web sitesi üzerinden online randevu sistemi kullanarak randevu alabilirsiniz. Bu yöntemle kolaylıkla randevu tarihi ve saati seçebilirsiniz.
Hastaneye Başvuru: Hastaneye bizzat giderek randevu alabilirsiniz. Hastanenin randevu birimine başvurarak randevu talebinde bulunmanız gerekmektedir.
Randevu alırken, hastanenin çalışma saatleri ve randevu taleplerinin nasıl işlendiği hakkında bilgi almanız önemlidir. Ayrıca, hangi poliklinik veya doktora randevu almak istediğinizi belirtmeniz gerekmektedir.
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Hangi Hizmetler Sunulmaktadır?
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, çeşitli sağlık hizmetleri sunmaktadır. Hastanede sunulan bazı hizmetler şunlardır:Poliklinik Hizmetleri: Farklı branşlarda uzman doktorlar tarafından muayene ve tedavi hizmetleri sunulmaktadır.
Acil Servis: Acil durumlar için 7/24 hizmet veren bir acil servis birimi bulunmaktadır.
Ameliyatlar: Cerrahi müdahale gerektiren durumlarda ameliyat hizmetleri sunulmaktadır.
Radyoloji ve Görüntüleme: Röntgen, ultrason, MR gibi görüntüleme hizmetleri sağlanmaktadır.
Laboratuvar Hizmetleri: Kan tahlili, idrar tahlili gibi laboratuvar testleri yapılmaktadır.
Rehabilitasyon: Fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmetleri sunulmaktadır.
Bunlar sadece hastanede sunulan bazı hizmetlerdir. Hastanenin diğer hizmetleri hakkında daha fazla bilgi almak için hastane yetkilileri ile iletişime geçebilirsiniz.
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Otopark Hizmeti Var mı?
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde otopark hizmeti bulunmaktadır. Hastane ziyaretiniz sırasında aracınızı güvenli bir şekilde park edebilirsiniz. Otopark ücreti ve diğer detaylar hakkında bilgi almak için hastane yetkilileri ile iletişime geçmeniz önerilir.
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Yemekhane Var mı?
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yemekhane bulunmaktadır. Hastane ziyaretiniz sırasında yemekhane hizmetinden faydalanabilirsiniz. Yemekhane hizmeti hakkında daha fazla bilgi almak için hastane yetkilileri ile iletişime geçebilirsiniz.
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Ziyaret Saatleri Nasıl?
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret saatleri belirli kurallara göre düzenlenmektedir. Hastanenin ziyaret saatleri ve kuralları hakkında bilgi almak için hastane yetkilileri ile iletişime geçmeniz önerilir. Hastaneye ziyaret gerçekleştirecekseniz, hasta ve hastane çalışanlarının rahatı için ziyaret saatlerine uymanız önemlidir.
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde İnternet Erişimi Var mı?
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hastalar ve ziyaretçiler için ücretsiz internet erişimi bulunmaktadır. Hastane içinde Wi-Fi ağına bağlanarak internete erişim sağlayabilirsiniz. Wi-Fi şifresi ve bağlantı ayrıntıları hakkında bilgi almak için hastane yetkilileri ile iletişime geçebilirsiniz.
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Engelli Park Yeri Var mı?
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde engelli park yeri bulunmaktadır. Engelli bireyler, hastane ziyaretleri sırasında özel olarak ayrılmış olan engelli park yerlerini kullanabilirler. Engelli park yeri ile ilgili daha fazla bilgi almak için hastane yetkilileri ile iletişime geçmeniz önerilir.
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Bebek Bakım Odası Var mı?
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bebek bakım odası bulunmaktadır. Bebek bakım odası, bebeklerin bakımı ve emzirme ihtiyaçlarının karşılanması için özel olarak tasarlanmıştır. Bebek bakım odası hakkında daha fazla bilgi almak için hastane yetkilileri ile iletişime geçebilirsiniz.
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Hasta Hakları Nasıl Korunuyor?
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta hakları önemsenmektedir. Hastanede hasta haklarının korunması için çeşitli önlemler alınmaktadır. Hasta haklarının korunması ile ilgili daha fazla bilgi almak için hastane yetkilileri ile iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca, hastane web sitesinde hasta hakları ile ilgili bilgilere de ulaşabilirsiniz.
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Sigara İçmek Yasak mı?
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sigara içmek yasaktır. Hastane içinde ve çevresinde sigara içmek kesinlikle yasaktır. Hastane yetkilileri tarafından belirlenen sigara içme alanları dışında sigara içmek yasaktır. Sigara içme yasağının ihlal edilmesi durumunda cezai işlem uygulanabilir.
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Kafe veya Restoran Var mı?
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kafe ve restoran bulunmaktadır. Hastane ziyaretiniz sırasında yemek veya içecek ihtiyaçlarınızı karşılamak için kafe veya restoranı kullanabilirsiniz. Kafe veya restoran hizmeti hakkında daha fazla bilgi almak için hastane yetkilileri ile iletişime geçebilirsiniz.
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Nöbetçi Eczane Var mı?
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yakın nöbetçi eczane bulunmaktadır. Hastane yetkilileri veya hastane girişindeki bilgi noktasından nöbetçi eczane hakkında bilgi alabilirsiniz. Nöbetçi eczanelerin çalışma saatleri ve yerleri zaman zaman değişebilir
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hangi Otobüs Gider?
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hangi otobüsle gidilir? |
76D otobüsüyle hastaneye ulaşabilirsiniz. |
54HT otobüsüyle hastaneye ulaşabilirsiniz. |
47L otobüsüyle hastaneye ulaşabilirsiniz. |
46H otobüsüyle hastaneye ulaşabilirsiniz. |
41AT otobüsüyle hastaneye ulaşabilirsiniz. |
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesine 76D otobüsüyle ulaşabilirsiniz.
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesine 54HT otobüsüyle ulaşabilirsiniz.
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesine 47L otobüsüyle ulaşabilirsiniz.
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesine 46H otobüsüyle ulaşabilirsiniz.
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesine 41AT otobüsüyle ulaşabilirsiniz.