AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gazi Yasargil Egitim ve Arastirma hastanesi kac yatakli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma hastanesi kaç yataklı?​

Hastanemizde hasta odaları 1 kişilik veya 2 kişilik şekilde oluşturulmuştur. Her odada yatak başı tıbbi gaz ve vakum pendantları, klima, televizyon, buzdolabı standart olarak bulunmaktadır. Toplam 273 odada 546 yatakla hizmet verilmektedir.

Diyarbakır’da kaç tane hastane vardır?​

Diyarbakır şehir merkezi ve ilçelerde faaliyet gösteren 12 adet Devlet Hastanesi listelenmiştir. Diyarbakır ilinde toplam 38 farklı sağlık kurumu hizmet sunmaktadır.

Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma hastanesi hangi ilçede?​

Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma hastanesi hangi ilçede?
Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Diyarbakır ili Yenişehir ilçesinde eğitim ve araştırma hastanesi olarak faaliyet göstermektedir.

Diyarbakır Araştırma hastanesi hangi bölümler var?​

Diyarbakır Araştırma hastanesi hangi bölümler var?
Tıbbi Onkoloji. Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Romatoloji. Radyoloji. Radyosyon Onkolojisi. Nükleer Tıp.

Dicle Üniversitesi Hastanesi kaç yataklı?​

Dicle Tıp Fakültesi ve Eğitim Araştırma Hastaneleri, dershane, laboratuar ve idari blokların yanısıra 1400’e yakın yataklı hastaneleri ile klinik, poliklinik, ameliyathane ve yoğun bakımları içermektedir.

Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaç yılında yapıldı?​

1982 yılının Ağustos ayında şimdiki Devlet Hastanesi ana binası tamamlanarak 500 yatak kapasitesi ile hizmete açılmış, 1983 yılında da Doğumevi ve Göğüs Hastalıkları Hastanesi ile birleştirilerek tek Başhekimlik altında toplanmış.

Diyarbakır Devlet Hastanesi kaç yataklı?​

Diyarbakır Devlet Hastanesi kaç yataklı?
10 katlı ve 500 yatak kapasiteli hastane binası, geçen yılın rakamlarıyla 585 bin ayakta tedavi ile, sadece Diyarbakır’da değil bölgede, Dicle Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nden sonra en büyük yataklı tedavi kurumu olarak hizmet veren bir hastane kimliğine sahip.

Diyarbakır Çınar Devlet Hastanesi kaç yataklı?​

Diyarbakır Çınar Devlet Hastanesi kaç yataklı?
Çınar Devlet Hastanesi 2002 yılında sağlık ocağı olarak kurulmuş, 2007 yılında ise hastaneye çevrilmiştir. Çınar Devlet Hastanesi 25 kişilik yatak kapasitesi ile belirli alanlarda hizmet vermektedir.

Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi hangi mahallede?​

Semt/Mahalle olarak Üçkuyu Mh. ve Yenişehir ilçesine bağlıdır.

Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine metro ile nasıl gidilir?​

Bagcilar bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden Bağcılar eğitim araştırma hastanesi adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
- Otobüs: 33B, 92M, 98D, 98G, 98Y, HT1.
- Metro: M1B.
- Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: A-19, MİNİBÜS: A-41.

Doç Dr Muhammed Asena kimdir?​

Doç Dr Muhammed Asena kimdir?
Doç.Dr. Muhammet Asena – Başhekim – Sağlık Bilimleri Üniversitesi Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi | LinkedIn.

Prof Dr Mahmut Gazi Yaşargil kimdir?​

Prof Dr Mahmut Gazi Yaşargil kimdir?
Mahmut Gazi Yaşargil (d. 6 Temmuz 1925; Lice, Diyarbakır), Türk bilim insanı ve tıp hekimidir. Beyin ve sinir cerrahisi uzmanıdır. Beyin cerrahisi pratiğinde, mikroskop kullanımının (mikrocerrahinin) hayata geçirilmesinde ve yaygınlaştırmasındaki katkılarıyla bilinmektedir.

D ü hangi üniversite?​

Dicle Üniversitesi, Diyarbakır’da bulunan, 1973 yılında kurulmuş bir devlet üniversitesidir.

Dicle Üniversitesi kaç bölümü var?​

Dicle Üniversitesi Merkez Kampüsünde 15 Fakülte, 4 Enstitü, 5 Yüksekokul, 7 Meslek Yüksekokulu ve 31 Uygulama ve Araştırma Merkezi; Silvan, Ergani, Bismil, Çüngüş ve Çermik ilçelerinde ise 5 Meslek Yüksekokuluyla bu birimler altında 75 ön lisans programı, 96 lisans programı, 120 yüksek lisans programı, 40 doktora …

Diyarbakir Arastirma Hastanesi ne zaman acildi?​

Diyarbakir Arastirma Hastanesi ne zaman acildi?

Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde bulunmaktadır. Hastanedeki hasta odaları 1 kişilik veya 2 kişilik olarak düzenlenmiştir ve toplamda 273 odada 546 yatak yer almaktadır.

Dicle Üniversitesi Hastanesi ise Dicle Tıp Fakültesi ve Eğitim Araştırma Hastaneleri'ni kapsamaktadır. Hastanede klinikler, poliklinikler, ameliyathane ve yoğun bakımlar bulunmaktadır ve yaklaşık 1400 yatak kapasitesine sahiptir.

Diyarbakır Devlet Hastanesi ise 10 katlı ve 500 yatak kapasitesine sahip bir hastanededir. Geçen yıl 585 bin ayakta tedavi ile hizmet veren hastane, bölgedeki en büyük yataklı tedavi kurumlarından biridir.

Diyarbakır ilinde toplam 38 farklı sağlık kurumu hizmet sunmaktadır ve 12 adet Devlet Hastanesi bulunmaktadır. Hastanelerde çeşitli bölümler ve uzmanlık alanları yer almaktadır. Diyarbakır Arastirma Hastanesi ise 1983 yılında açılmış olup çeşitli sağlık hizmetleri sunmaktadır.

Geri