Gazi Üniversitesi Gölbaşı Kampüsü, bölümler açısından oldukça zengin bir üniversite kampüsüdür. Kampüste fakülteler, enstitüler, meslek yüksekokulları, araştırma merkezleri ve enstitüler bulunmaktadır. Gölbaşı Kampüsünde yer alan fakülteler arasında Mühendislik, İktisadi ve İdari Bilimler, Eğitim, İletişim ve Fen Fakülteleri bulunmaktadır. Ayrıca enstitüler arasında Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler, Sağlık Bilimleri ve Eğitim Bilimleri Enstitüleri yer almaktadır. Kampüste ayrıca birçok meslek yüksekokulu da bulunmaktadır. Gölbaşı Kampüsü, araştırma merkezleri ile öğrencilere geniş bir araştırma olanakları sunmaktadır.
İçindekiler
Gölbaşı Kampüsü’nde İletişim Fakültesi yer almaktadır.
Gazi Üniversitesi Gölbaşı Kampüsü’nde Hukuk Fakültesi vardır.
Gölbaşı Kampüsü’nde İlahiyat Fakültesi mevcuttur.
Gazi Üniversitesi Gölbaşı Kampüsü’nde Sağlık Bilimleri Fakültesi bulunmaktadır.
Gölbaşı Kampüsü’nde İşletme Fakültesi yer almaktadır.
İçindekiler
Gazi Üniversitesi Gölbaşı Kampüsünde Hangi Bölümler Var?
Gazi Üniversitesi Gölbaşı Kampüsünde birçok farklı bölüm bulunmaktadır. Bu bölümler arasında Mühendislik Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen Fakültesi, İletişim Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi gibi çeşitli alanlar yer almaktadır.
Gölbaşı Kampüsünde Hangi Mühendislik Bölümleri Bulunmaktadır?
Gölbaşı Kampüsünde Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Makine Mühendisliği ve İnşaat Mühendisliği gibi çeşitli mühendislik bölümleri bulunmaktadır.
Gölbaşı Kampüsünde Hangi İktisadi ve İdari Bilimler Bölümleri Var?
Gölbaşı Kampüsünde İşletme, İktisat, Maliye, Uluslararası İlişkiler ve Kamu Yönetimi gibi iktisadi ve idari bilimler bölümleri bulunmaktadır.
Gölbaşı Kampüsünde Hangi Eğitim Bölümleri Mevcuttur?
Gölbaşı Kampüsünde Türkçe Öğretmenliği, İngilizce Öğretmenliği, Sınıf Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık gibi eğitim bölümleri bulunmaktadır.
Gölbaşı Kampüsünde Hangi Fen Bilimleri Bölümleri Bulunur?
Gölbaşı Kampüsünde Biyoloji, Kimya, Fizik, Matematik ve İstatistik gibi fen bilimleri bölümleri bulunmaktadır.
Gölbaşı Kampüsünde Hangi İletişim Bölümleri Mevcuttur?
Gölbaşı Kampüsünde Gazetecilik, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Radyo, Televizyon ve Sinema, İletişim Tasarımı ve Görsel İletişim Tasarımı gibi iletişim bölümleri bulunmaktadır.
Gölbaşı Kampüsünde Hangi Güzel Sanatlar Bölümleri Var?
Gölbaşı Kampüsünde Resim, Heykel, Grafik Tasarım, Seramik ve Geleneksel Türk Sanatları gibi güzel sanatlar bölümleri bulunmaktadır.
Gölbaşı Kampüsünde Hangi Sağlık Bilimleri Bölümleri Bulunur?
Gölbaşı Kampüsünde Hemşirelik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Beslenme ve Diyetetik, Çocuk Gelişimi ve Sağlık Yönetimi gibi sağlık bilimleri bölümleri bulunmaktadır.
Gölbaşı Kampüsünde Hangi Bölümler İngilizce Eğitim Verir?
Gölbaşı Kampüsünde Bilgisayar Mühendisliği, İşletme, Uluslararası İlişkiler, İngilizce Öğretmenliği ve Radyo, Televizyon ve Sinema gibi bölümler İngilizce eğitim vermektedir.
Gölbaşı Kampüsünde Hangi Bölümler Yüksek Lisans Programı Sunar?
Gölbaşı Kampüsünde Mühendislik Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen Fakültesi, İletişim Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi gibi farklı fakültelerin birçok bölümü yüksek lisans programı sunmaktadır.
Gölbaşı Kampüsünde Hangi Bölümler Doktora Programı Sunar?
Gölbaşı Kampüsünde Mühendislik Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen Fakültesi, İletişim Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi gibi farklı fakültelerin birçok bölümü doktora programı sunmaktadır.
Gölbaşı Kampüsünde Hangi Bölümler Örgün Eğitim Verir?
Gölbaşı Kampüsünde Mühendislik Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen Fakültesi, İletişim Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi gibi farklı fakültelerin birçok bölümü örgün eğitim vermektedir.
Gölbaşı Kampüsünde Hangi Bölümler İkinci Öğretim Programı Sunar?
Gölbaşı Kampüsünde İşletme, İktisat, Maliye, Uluslararası İlişkiler ve Kamu Yönetimi gibi bölümler ikinci öğretim programı sunmaktadır.
Gölbaşı Kampüsünde Hangi Bölümler Uzaktan Eğitim Verir?
Gölbaşı Kampüsünde İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Sosyal Hizmetler ve İş Sağlığı ve Güvenliği gibi bölümler uzaktan eğitim vermektedir.
Gölbaşı Kampüsünde Hangi Bölümler Staj İmkanı Sunar?
Gölbaşı Kampüsünde İşletme, İktisat, Maliye, Uluslararası İlişkiler ve Kamu Yönetimi gibi bölümler öğrencilere staj imkanı sunmaktadır.
Gölbaşı Kampüsünde Hangi Bölümler Yurt İmkanı Sağlar?
Gölbaşı Kampüsünde öğrencilere yurt imkanı sunan bölümler arasında İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Sosyal Hizmetler ve İş Sağlığı ve Güvenliği gibi bölümler bulunmaktadır.
Gölbaşı Kampüsünde Hangi Bölümler Yabancı Dil Sertifikası İmkanı Sunar?
Gölbaşı Kampüsünde İşletme, İktisat, Uluslararası İlişkiler, İngilizce Öğretmenliği ve Radyo, Televizyon ve Sinema gibi bölümler öğrencilere yabancı dil sertifikası imkanı sunmaktadır.
Gölbaşı Kampüsünde Hangi Bölümler Staj Yapma Zorunluluğu Bulunur?
Gölbaşı Kampüsünde İşletme, İktisat, Maliye, Uluslararası İlişkiler ve Kamu Yönetimi gibi bölümler öğrencilere staj yapma zorunluluğu getirmektedir.
Gölbaşı Kampüsünde Hangi Bölümler Yandal Programı Sunar?
Gölbaşı Kampüsünde Mühendislik Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen Fakültesi, İletişim Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi gibi farklı fakültelerin birçok bölümü yandal programı sunmaktadır.
Gazi Üniversitesi Gölbaşı Kampüsünde Hangi Bölümler Var?
Gazi Üniversitesi Gölbaşı Kampüsü’nde Mühendislik Fakültesi bulunmaktadır. |
Gölbaşı Kampüsü’nde Fen-Edebiyat Fakültesi yer almaktadır. |
Gazi Üniversitesi Gölbaşı Kampüsü’nde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi vardır. |
Gölbaşı Kampüsü’nde Eğitim Bilimleri Fakültesi mevcuttur. |
Gazi Üniversitesi Gölbaşı Kampüsü’nde Mimarlık Fakültesi bulunmaktadır. |
Gölbaşı Kampüsü’nde İletişim Fakültesi yer almaktadır.
Gazi Üniversitesi Gölbaşı Kampüsü’nde Hukuk Fakültesi vardır.
Gölbaşı Kampüsü’nde İlahiyat Fakültesi mevcuttur.
Gazi Üniversitesi Gölbaşı Kampüsü’nde Sağlık Bilimleri Fakültesi bulunmaktadır.
Gölbaşı Kampüsü’nde İşletme Fakültesi yer almaktadır.