AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Nazilli Aydın

SoruCevap

Yeni Üye
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Hakkında

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz Tekel Genel Müdürlüğü tarafından DSİ'nin 14.000 m2 arsası üzerinde yapımı tamamlanarak 09.12.2001 tarihinde geçici kabulü, 21.02.2003 tarihinde de kesin kabulü yapılmıştır. 15.09.2003 tarihinde okul binası GAZİ MUSTAFA KEMAL İLKÖĞRETİM OKULU olarak hizmete girmiştir.

1219 ada, 11 parsel üzerinde 735 –A tip projeye uygun olarak yapılan okul binası, A blok: zemin kat dahil 4 katlı, B blok: zemin kat olmak üzere 5 katlıdır. 2 giriş – çıkış kapısı, gerekli durumlarda kullanılmak için bir de tahliye kapısı olmak üzere 3 kapıdan oluşmakta ve katlara ulaşmak için geniş ve güvenli iki ayrı merdiven bulunmaktadır. Okulumuzun 13.214 m2 bahçesi mevcuttur.

Okulumuzda saha betonu, ihata duvarı ve ihata duvarı korkuluğu, kazan dairesi projesine uygun LPG yakıtlı dış hava kompanzasyonlu tam otomatik kalorifer kazanı ve ekipmanları ile 2004 yılında yapılan fuel-oil yakıtlı tam otomatik kalorifer kazanı ve ekipmanlar vardır. Okulumuz fuel-oil yakıtlı kalorifer ile ısıtılmaktadır.Yangın ihbar tesisatı projesine göre yapılmıştır ve detektörler bulunmaktadır. Güvenlik alarm sistemi kurulmuştur. Her iki uyarı sistemi yöneticilerin ev ve cep telefonlarına uyarı gönderebilmektedir. Çevre aydınlatması, asansörü ve 30 kilovat jeneratörü mevcuttur.

Çağdaş bir donanımla teknolojinin tüm imkanlarından yararlanabilen,analitik düşünebilen ve düşüncelerini özgürce savunabilen; doğaya, sanatsal ve kültürel değerlere sahip çıkan, Atatürk ilke ve inkılâplarının bir yaşam biçimi olarak benimsemiş, milli ve manevi duygulara sahip kuşaklar yetiştirmeyi amaçlayan GAZİ MUSTAFA KEMAL İLKÖĞRETİM OKULU eğitim–öğretim hizmetlerini 3.657 m2 kullanım alanına sahip olan okul binasında yapmaktadır.

Okul binasında 25 derslik, bir kalorifer dairesi, bir Fen ve Teknoloji Laboratuarı, iki Bilgisayar Teknolojisi Sınıfı, bir Teknoloji Sınıfı, bir Kütüphane, bir Arşiv, iki Teknoloji ve Tasarım Sınıfı, bir Öğretmenler Odası, bir Çok Amaçlı Salon, Kantin, Öğretmen Veli Görüşme Odası ile yönetim kısmında Müdür Odası, Müdür Yardımcısı Odası, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi, Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen Odası, Spor Odası ve Hizmetli Odası bulunmaktadır. 2009-2010 Öğretim Yılında "Branş Dersliği" uygulamasına geçilmiştir. Okulumuzda sınıf mevcutları da 27-34 kişi arasında değişmektedir. Sınıflarda tek kişilik sıralar bulunmaktadır. 2003-2004 öğretim yılında ilk mezunlarını vermiştir. Okulumuzda her yıl düzenli olarak sportif, sosyal ve kültürel aktiviteler yapılmaktadır.

"Yetişecek çocuklarımız ve gençlerimize, görecekleri öğrenimin sınırı ne olursa olsun, ilk önce ve herşeyden önce Türkiye'nin bağımsızlığına, kendi benliğine, milli geneleklerine düşman olan bütün unsurlarla mücadele etmek gereği öğretilmelidir."

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

VİZYONUMUZ

Çevrenin Eğitim ve Kültür Merkezi Olmak.

MİSYONUMUZ

Türk Milli Eğitiminin Genel ve Özel Amaçlarına Bağlı, Atatürk İlke ve İnkılâpları Doğrultusunda, Geçmişine Saygılı, Geleceğe Güvenle Bakan, Demokrasiye ve İnsan Haklarına İnanan Öğrenciler Yetiştiren, Kendini Sürekli Yenileyen, İnceleyen, Araştıran, Okuyan Nesillerin Yetiştiği, Bütün Öğrencilerin Akla ve Bilime Dayalı Eğitim Ortamında Hayata ve Geleceğe Hazırlandığı, Yönetici, Öğretmen, Personel, Öğrenci ve Velilerin İş Birliği İle Çalıştığı Bir Kurum Olmaktır.

Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: GAZİ MUSTAFA KEMAL İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: YEŞİL MAH.ATATÜRK BULVARI DEVAMI DSİ.KANALET
FABRİKASİ YANİ

Telefon Numarası: 2563151925

Faks Numarası: 2563151925

E-mail Adresi :Bilgi Yok

Web Adresi:Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.