AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Gaz Acim belgesi nasil alinir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Gaz Açım belgesi nasıl alınır?​

Tespit edilen uygunsuzluklar giderildikten sonra Doğal Gaz Acil Müdahale 187 ihbar hattını arayarak gaz açım talebinde bulunabilirsiniz. Acil Müdahale Ekipleri kontrol öncesinde Sertifikalı Firma İç Tesisat Tadilat Formu’nu talep edecektir.

Bir kişi iki doğalgaz aboneliği alabilir mi?​

Doğal gaz aboneliği bulunan bir yerde doğal gazı kullanan abonenin, aboneliğini feshetmesi yada söz konusu yerden ayrılması taşınması gibi nedenlerden dolayı bir başkasının aynı yere taşınarak orada doğal gaz kullanabilmesi için Dağıtım Şirketi’miz ile yapacağı gaz kullanım sözleşmesi İkinci gaz kullanım sözleşmesidir.
Doğalgaz için randevu nasıl alınır?
Gaz açım randevusu nasıl alınır? Güvence bedelini abone merkezlerine yatırdığınızda vezneden veya 0850 222 3335 No.lu Çağrı Merkezi’nden randevu talep edebilirsiniz.
Kombi olmadan gaz açılır mı?
Doğalgaz Bağlatma ve Yeni Kombi Alım Süreci Yeni eve taşınırken ilk kombi alımında, doğalgaz dağıtım şirketi ile doğalgaz aboneliği başlatma işlemleri uygulanır ve yetkili bayi aracılığıyla uygun proje çizilerek tesisat ve kombi montajı işlemleri gerçekleştirilir.

Doğalgaz nasıl nakledilir?​

Doğalgaz aboneliği nasıl taşınır?
- Doğalgaz aboneliği için farklı yollardan başvuru yapabilirsiniz:
- Doğalgaz dağıtım şirketini 187 numaralı hattan veya çağrı merkezi numarasından arayabilirsiniz.
- Şirketlere ait resmi internet sitelerinde online işlemler veya başvuru menüleri vasıtasıyla doğalgaz nakil başvuruları alınır.

Doğalgaz üstüne alma nasıl yapılır?​

Doğalgaz aboneliğinin devredilmesi için nüfus cüzdanı, tapu ya da kira kontratı fotokopisi, binaya ait tesisat numarası ile birlikte ilinizin doğalgaz dağıtım şirketine gitmeniz gerekmektedir.
Klima Borusu Nedir?
Klimalarda Neden Bakır Boru Kullanılır? Klimada bakır boru kullanılmasının temel sebebi, bakır borunun ısı transferinin çok hızlı bir şekilde yapmasıdır. Transfer hızlı olduğu için elektrikten tasarruf sağlar. Üstelik klimanın uzun süre sağlıklı bir şekilde işlevsel çalışmasını sağlar.

Geri